işte ben de diyorum ki tayt bana pijama gibi geliyor..nasıl şık ve çekici olabiliyor ki?Yazın penye gecelik, şortlu takım
Kışın tayt tişört
Tamam canım anladım. Ben dışarı çıktığımda bunlara bir bakayım. bedenime göre bulursam yakışanı bir denerin :) Bayan olmak zorrrr..Canım o spor taytlardan demiyorum en basitinden kadife taytlar oluyor bordosunu alırsın üzerine de gri tek omuz bir kazak giyersin çok da şık olursun
ooo tam bir fantezi olur..benimki pervane olur etrafımda o zaman..ama aniden kapı falan çalsa durum rezil :)Taytlarınızın popo kısımlarına kesikler atarak iç gıcıklayıcı hale de getirebilirsiniz yani ehem ehem
ooo tam bir fantezi olur..benimki pervane olur etrafımda o zaman..ama aniden kapı falan çalsa durum rezil :)
Ya aslında ben normalde taytla da kapıyı kimseye açamam, sonuçta vücut hatlarını belli ediyor rahat edemem öyle..anca eşimin yanında giyerim evde o da ilgisini çekmek içinEşofman hali hazırda bulunur, üzerinize alıverirsiniz, yeter ki gönüller bir olsunyani ben bakmazdım evli olsaydım kesin böyle şeyler yapardım herhalde wuhhu 
Ya aslında ben normalde taytla da kapıyı kimseye açamam, sonuçta vücut hatlarını belli ediyor rahat edemem öyle..anca eşimin yanında giyerim evde o da ilgisini çekmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?