• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerileri alayım :)

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.794
1.793
208
Merhaba tatlı kıslar :)
Şimdi ben bi ofis ortamında çalışıyorum günde 9 saat olmak kaydıyla :)
Bazı günler patronum hiç gelmiyor,gelse de günün en az beş saati boş boş pc'ye bakıyorum bir işim olmuyor yapabileceğim çünkü tek işim burada rendavularını ayarlamak ve telefonlara bakmak.
Bugünde gelmeyecek patronum ama ben böyle zamanlar da sıkıntıdan patlıyorum.
İnternetimiz kotalı film izlemeyi çok severim ama izleyemiyorum maalesef.
Facebook,twitterdanda gına geldi size sorum şu siz olsaydınız ne yapardınız?
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirim nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki :KK43:

Son düzenleme:
:KK16:
Bazı günler patronum hiç gelmiyor,gelse de günün en az beş saati boş boş pc'ye bakıyorum bir işim olmuyor yapabileceğim çünkü tek işim burada rendavularını ayarlamak ve telefonlara bakmak.
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirirm nolur akıl verin bu akşam beşde çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki :KK43:
internet üzerinden kitap oku(cezbeden monitöre bakmaksa):KK58:

Eğitim durumunu bilmiyorum ama sinavlara hazırlan. Gazete oku. Kafanı dinle. Minik denemeler yaz.
SEVGİLER;;))

Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirirm nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki :KK43:
buraya takıl burada cok zaman geciyor :)

Benim de benzeri bir durumum var. Ben öğrenci olduğum için ders çalışarak değerlendiriyorum. Sen de hiç olmadı internet üzerinden e-kitap oku. :)

Flash belleğe film yükleyerek onu izleseniz?
Bu fikir sevdim Aşk-ı memnu dan başlıyorum hemen :D

:KK16:

internet üzerinden kitap oku(cezbeden monitöre bakmaksa):KK58:
Okuma kısmını kadınlar kulübüne ayırdım :) Daha fazla bişey okuyamam bünyem şaşar zira okuma alışkanlığım pek yok :)

Ne güzel yermiş

Beni de alın işe kahve yapıp beraber dedıkodu yapalım:KK45:

Ben sıkılınca burayı çok okurum ama arkadaslardan farklı fıkırler gelecektir
Valla ya bi kişi daha yok tekim birde duvarlara bakıyorum arada dertleşiyoruz,bazen anlaşamayıp küsüyoruz duvar komidinle dedikodumu yapıyor falan :D saçmaladım iyice :D

muhabbet ediyoz işte....
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirirm nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki :KK43:
bu arada boş vaktin var üzerine bi de para alıyorsun ne şanslısınb...
sabah 8 de kalktım sadece bebeğimi sallarken oturuyorum gece 12 1 de yatıyorum sürekli ayaktayım 1 kuruş almıyorum....ne çektim beee

Bende senin gibiyim yani bazen aşırı yoğun bazen boş olunca vakit geçmek bilmiyordu sonra buraya dadandım şimdi boşluklarımda burada takılıorm ciddi vakit geçio anlamıorm bile nasıl geçtiğini ama değişik öneri verenler olursa benim içinde çok güzel olur :)

Bence kendine bir internet işi edin.
ne bileyim bir şeyler sat

bende aynı durumdayım patron geç gelıyor işlerım gunluk 2 saat calıssam bıle yetıstırebılıyorum. artık boş boş oturmaktan popom yayıldı. canım bır sure sonra birşeyde yapmak istemıyorum. ne insan gordugum var ne konustugum içine kapanık özgüveni eksılen biri oluyorum yavas yavas.

cozum bulamadıgımdan bu ayın sonu işten ayrılıyorum :)

sana tavsıyem kitap getır yanına kütüphanelerden temin edebilirsin. aöf den falan okuyorsan ders calısabılırsın. tavla okey oynayabılecegın sıtelere üye ol. boncuk alıp gomlek yakalarını modaya uygun susleyebılırsın. aklıma gelenler bunlar

muhabbet ediyoz işte....

bu arada boş vaktin var üzerine bi de para alıyorsun ne şanslısınb...
sabah 8 de kalktım sadece bebeğimi sallarken oturuyorum gece 12 1 de yatıyorum sürekli ayaktayım 1 kuruş almıyorum....ne çektim beee
Ama vaktim boş kendimde hepten boş beleş bi insan oldum çıktım bazen oyalanıcak bişeylerin olması iyi oluyor :)
kahveleri hazırla bi de adres ver sen geliyoz biz
Ulus cebeci çankaya taraflarından özel aracımız kalkıcak bilginize :D

Bende senin gibiyim yani bazen aşırı yoğun bazen boş olunca vakit geçmek bilmiyordu sonra buraya dadandım şimdi boşluklarımda burada takılıorm ciddi vakit geçio anlamıorm bile nasıl geçtiğini ama değişik öneri verenler olursa benim içinde çok güzel olur :)

Bende buraya dadandım ama bi artık rüyalarıma giriyor dün kızın biri nişanlımın beni terketmesini kaldıramam falan yazmış rüyamda bütün gece kıza çemkirdim aman ne yapışıyosunuz adamların yakasına falan diye sonum hiç iyi değil yani :D

Back