oğlum 3,5 ya şında 50 gün önce bir oğlum daha oldu.bezi çıkarmıştık kardeşi olunca yeniden başladık şimdi bırakmıyo.kendi rahatsızlıklarım yüzünden fazlada ilgilenemiyorum.yurt dışındayım v e yalnızım.bi çare lütfen.::çok üzgünüm:
sabır sabır sabır benim kızım bes yasına girdi hala ğeceleri altına kacırıyor simdi kücük kızımda üsüttü heralde oda zavallı wc yetistiremiyor 2 bucuk yasında düzelecekler ama önce allah bize sabır versin iyilikle yaklaş bu sürec cok zor ona altına yapıyorsun dediğin zaman ve kızdığında kardeside olmus zaten iyce kıskanclık yalnızlık duygusu ağır basacak ve belki piskolojisi bozulacak kendi haline bırak ve emin ol gececek
oğlum 3,5 ya şında 50 gün önce bir oğlum daha oldu.bezi çıkarmıştık kardeşi olunca yeniden başladık şimdi bırakmıyo.kendi rahatsızlıklarım yüzünden fazlada ilgilenemiyorum.yurt dışındayım v e yalnızım.bi çare lütfen.::çok üzgünüm:
düzelir canım merak etme benimkilerin arasıda hemen hemen aynı bizde bezi çıkarmıştık altına işemeye başladı ondan kurtulduk parmağını emmeye başladı elinin hepsini sokuyodu ağzına zor ama biraz sabır lazım en yakın zamanda düzelir inşallah