A amelieeee Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 34 9 16 5 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #1 Hanimlar uzatamadan konuya girmek istiyorum direk.Ben Estee Lauder gibi kaliteli ve modern kokan parfum ariyorum markasi farketmez Pleasuares gibi diger sensu...yla baslayan parfumleri gibi.Estee'nin parfumleri bi baska kalite kokuyo biliyosunuz.Yani bana oyle geliyo en azindan :) Onerilerinizi bekliyorum :))))
Hanimlar uzatamadan konuya girmek istiyorum direk.Ben Estee Lauder gibi kaliteli ve modern kokan parfum ariyorum markasi farketmez Pleasuares gibi diger sensu...yla baslayan parfumleri gibi.Estee'nin parfumleri bi baska kalite kokuyo biliyosunuz.Yani bana oyle geliyo en azindan :) Onerilerinizi bekliyorum :))))
A amelieeee Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 34 9 16 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #2 Yardim edecek yok mu acaba? :)
zumrecan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Haziran 2016 9 3 1 53 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #3 obsession ı deneyebilirsin
A amelieeee Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 34 9 16 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #4 zumrecan .!.: obsession ı deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Daha once hic duymamistim ilk firsatta hemen deneyecegim tesekkurler :)
zumrecan .!.: obsession ı deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Daha once hic duymamistim ilk firsatta hemen deneyecegim tesekkurler :)
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.734 2.968 48 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #5 Parfüm çok değişik kullanıyorum ama asıl favorim kim kardashian parfüm serisinden kullandığım parfümü
Parfüm çok değişik kullanıyorum ama asıl favorim kim kardashian parfüm serisinden kullandığım parfümü
A amelieeee Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 34 9 16 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #6 Tanriningolgesi .!.: Parfüm çok değişik kullanıyorum ama asıl favorim kim kardashian parfüm serisinden kullandığım parfümüEki Görüntüle 1843721 Genişletmek için tıkla... Şu an telefondan giriyorum da markasını göremiyorum markasini öğrenebilir miyim :)
Tanriningolgesi .!.: Parfüm çok değişik kullanıyorum ama asıl favorim kim kardashian parfüm serisinden kullandığım parfümüEki Görüntüle 1843721 Genişletmek için tıkla... Şu an telefondan giriyorum da markasını göremiyorum markasini öğrenebilir miyim :)
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.734 2.968 48 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #7 Kim Kardashian Eau De Parfum Spray 100ml/3.4oz :)
A amelieeee Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 34 9 16 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #8 Tanriningolgesi .!.: Kim Kardashian Eau De Parfum Spray 100ml/3.4oz :) Genişletmek için tıkla... Türkiyede satisi yok sanirim nereden aliyorsunuz? Hangi siteden? Ay su an cok merak ettim tesekkurler canim onerin icin :)
Tanriningolgesi .!.: Kim Kardashian Eau De Parfum Spray 100ml/3.4oz :) Genişletmek için tıkla... Türkiyede satisi yok sanirim nereden aliyorsunuz? Hangi siteden? Ay su an cok merak ettim tesekkurler canim onerin icin :)
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.734 2.968 48 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #9 amelieeee .!.: Türkiyede satisi yok sanirim nereden aliyorsunuz? Hangi siteden? Ay su an cok merak ettim tesekkurler canim onerin icin :) Genişletmek için tıkla... Watsons da var aslında *-* artık satmıyorlarmı bilmem de ben zamanında fazla fazla almıştım :)
amelieeee .!.: Türkiyede satisi yok sanirim nereden aliyorsunuz? Hangi siteden? Ay su an cok merak ettim tesekkurler canim onerin icin :) Genişletmek için tıkla... Watsons da var aslında *-* artık satmıyorlarmı bilmem de ben zamanında fazla fazla almıştım :)
A amelieeee Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 34 9 16 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #10 Tanriningolgesi .!.: Watsons da var aslında *-* artık satmıyorlarmı bilmem de ben zamanında fazla fazla almıştım :) Genişletmek için tıkla... Insallah vardir yarin gidicem mutlaka bakicam tesekkur ederim :))))
Tanriningolgesi .!.: Watsons da var aslında *-* artık satmıyorlarmı bilmem de ben zamanında fazla fazla almıştım :) Genişletmek için tıkla... Insallah vardir yarin gidicem mutlaka bakicam tesekkur ederim :))))
Tanriningolgesi Eski dostum tankla gelmiş. Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2016 1.734 2.968 48 8 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #11 amelieeee .!.: Insallah vardir yarin gidicem mutlaka bakicam tesekkur ederim :)))) Genişletmek için tıkla... Rica ederim umarım bulursun :))
amelieeee .!.: Insallah vardir yarin gidicem mutlaka bakicam tesekkur ederim :)))) Genişletmek için tıkla... Rica ederim umarım bulursun :))
Namaria Ve Kefâ Billâhi Şehîdâ Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 7.939 24.096 348 36 11 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi amelieeee #12 amelieeee .!.: Hanimlar uzatamadan konuya girmek istiyorum direk.Ben Estee Lauder gibi kaliteli ve modern kokan parfum ariyorum markasi farketmez Pleasuares gibi diger sensu...yla baslayan parfumleri gibi.Estee'nin parfumleri bi baska kalite kokuyo biliyosunuz.Yani bana oyle geliyo en azindan :) Onerilerinizi bekliyorum :)))) Genişletmek için tıkla... estee lauderi beğeniyorsan modern muse dene bence ben kullanıyorm narcisso rodrigueze cok benziyor.
amelieeee .!.: Hanimlar uzatamadan konuya girmek istiyorum direk.Ben Estee Lauder gibi kaliteli ve modern kokan parfum ariyorum markasi farketmez Pleasuares gibi diger sensu...yla baslayan parfumleri gibi.Estee'nin parfumleri bi baska kalite kokuyo biliyosunuz.Yani bana oyle geliyo en azindan :) Onerilerinizi bekliyorum :)))) Genişletmek için tıkla... estee lauderi beğeniyorsan modern muse dene bence ben kullanıyorm narcisso rodrigueze cok benziyor.