• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri istiyorum kızlar kocama sürpriz doğum günü yapmak istiyorumm :)

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
34
28 kasımda eşimin doğum günü,6 aylık evliyiz,nişanlıyken sürpriz falan yapamamıştım..ilk kez başbaşa kutlıycaz güzel bişey yapmak istiyorum..Böyle sevdiği yemeklerle romantik bi masa mumlarla hazırlayım diye düşündüm ama bunu evlilik yıldönümünde yapmak istiyorumm yani mart ayında..Kararsızım şimdiden düşünmeye başladımm :26::28:

Son düzenleme:
canım benim ben daha önce bi konu paylaşmıştım erkek arkadaşımın doğum günü için yaptığım süprizi kesinlikle çok büyük beğeni aldı yaşadığımız çevrede ve özellikle sevgiliciğimde istersen konuya bi göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/611482-askilatama-ozel.html
özellikle dilek feneri olayı ( başlı başına 2 saatini alacak bi etkinlik hem çok romantik hem de ekonomik ) hayatın boyunca unutamazsın mekanı ve atmosferi ayarlayabilirsen.ve kolaj ( tamamen benim orjinal fikrim ) çok beğenildi dilersen o şekilde bi süpriz hazırlayabilirsin çok güzeldi gerçekten konuyu incele istersen:16:

canım benim ben daha önce bi konu paylaşmıştım erkek arkadaşımın doğum günü için yaptığım süprizi kesinlikle çok büyük beğeni aldı yaşadığımız çevrede ve özellikle sevgiliciğimde istersen konuya bi göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/611482-askilatama-ozel.html
özellikle dilek feneri olayı ( başlı başına 2 saatini alacak bi etkinlik hem çok romantik hem de ekonomik ) hayatın boyunca unutamazsın mekanı ve atmosferi ayarlayabilirsen.ve kolaj ( tamamen benim orjinal fikrim ) çok beğenildi dilersen o şekilde bi süpriz hazırlayabilirsin çok güzeldi gerçekten konuyu incele istersen:16:

Gerçekten çok güzel düşünmüşsün müthiş bi hediye olmuş bence :) Aklımın bi kenarına yazdım mutlaka sendende parçalar koyucam sürprizime canımmm :) Allah ayırmasın seni sevdiğinle inşallahhhh:16:

Gerçekten çok güzel düşünmüşsün müthiş bi hediye olmuş bence :) Aklımın bi kenarına yazdım mutlaka sendende parçalar koyucam sürprizime canımmm :) Allah ayırmasın seni sevdiğinle inşallahhhh:16:
Sağol canım özel hayatın gizliliği olmasa fotoğrafları paylaşmak isterdim arkadaşlarla hazırladığım o koljı falan ama işte yok beni parçalarlar :53: gerçekten çok güzel oldu denemeni tavsiye ederim. Bu arada size de nice yıllara canım :16:

Sağol canım özel hayatın gizliliği olmasa fotoğrafları paylaşmak isterdim arkadaşlarla hazırladığım o koljı falan ama işte yok beni parçalarlar :53: gerçekten çok güzel oldu denemeni tavsiye ederim. Bu arada size de nice yıllara canım :16:

Saol tatlımmmmm tesekkür ederim inşallahh güzel olucak herşeyy kocişimin beğenceği bişeyler yapabilicemm :)

Kızlar bana da yardım edin...Eşimin ocak sonunda doğum günü var ve hafta sonuna geliyor? Ne yapabilirim? Onun için kıyafet anlamında ihtiyacı olan bir şeyler alacağım ama daha özel ve güzel bir şeyler yapmak istiyorum.
Mesela hafta sonu olduğu için bir Uludağ turu mu ayarlasam? Bilmiyorum işte....

Back