3 3cocanne Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 1 0 1 37 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 3cocanne #1 Merhabalar. Ben Yurtdişindan yaziorum. Özel bi hastanede kayseride tüplerimi bağlatmak istiorum. Hangi Doktoru önerirsiniz? Teşekkür ediorum
Merhabalar. Ben Yurtdişindan yaziorum. Özel bi hastanede kayseride tüplerimi bağlatmak istiorum. Hangi Doktoru önerirsiniz? Teşekkür ediorum
G Gulsenmstf Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2018 38 13 18 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 3cocanne #2 Orada Yok bıldıgım ama dıyarbakırda benım gıttıgım doktor var yenı başladım gıtmeye daha doğru Hakan çoksüer tüp bebek uzmanı profesör ye Almanya dan gelen var o adam ıcın yaptıklarıyla hep haberlere gecıyo bı araştır derım
Orada Yok bıldıgım ama dıyarbakırda benım gıttıgım doktor var yenı başladım gıtmeye daha doğru Hakan çoksüer tüp bebek uzmanı profesör ye Almanya dan gelen var o adam ıcın yaptıklarıyla hep haberlere gecıyo bı araştır derım
M Merveeren38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2019 2 0 1 31 3 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 3cocanne #3 Erkilet cocuk hastanesi kadindogumda calisan kivanc sahini onerim kesinlikle