Önerebileceğiniz en romantik film?

karar verıldı baglanmak yok qüsele benzıoo :27:

Yeni izledim müthiş bişi. Anlatamıyorum sadece çok güzel. Biraz erotik var yalnız, ama çok aşırı değil. Harikaa <3

Hı bi de 500 Aşk Günü var ama o komedi ağırlıklı. Ama hikayesi de çok güzel ve daha yeni bi film. Romantik mi komedi mi ağırlıklı olsun sen seçersin artk :D

Edit: Forever Young da müthiş. Çok ağladım izlerken ama çok eski bi film o da var..

Son düzenleme:
a moment to remember .
biraz gec yazıyorum galiba ama bunu da mutlaka izleyin
kore filmlerinin hastasıym
ilk baslarda cok atraksiyon olmasada filmin sonunda salya sumuk aglamıstım boyle bir film olamaz yaa

a moment to remember gerçekten çok güzel bir film.ben aşk ve gururuda tavsiye ederim

evet kesinlkle çok güzel..
biraz önce başka bi başlık için hazırlamıştım bu filmi buraya da yazayım aynılarını ...

romantik dram olarak
a moment to remember (güney kore yapımı olanı çok hoş çok ağlamıştım)
türkçe ismi de '' hatırlanacak bir anı ''
Konusu: Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar

a-moment-to-remember.jpg

220px-A_Moment_to_Remember_Poster.jpg

a-moment-to-remember_10013.jpg

türk filmi olan başka dilde aşk ı şiddetle öneririm:))
benim aşk pastam (orjinal adıyla my blueberry nights) gayet hoş bi film
illa ağlamak isterim ben diyosanız kasımda aşk başkadır-sweet november önerilir...
yine bi türk filmi olan beni unutma (mert fırat ın oynadığı) da öneriliyor ama henüz izlemedim
the holiday-tatil yine biraz komedi epey romantizm barındıran çok hoş bi film

İncir Reçel kesinlikle izlenmeli çok romantik ,ayrıca ağlamadan izleyemeyeceksiniz.Eşimle her akşam bi film izliyoruz buna bayıldık

Senden nefret etmemin on sebebi
Bir erkek on günde nasıl kaybedilir ( Evet on obsesifiyim)
Aşkın büyüsü (ama practical magic olarak geçen, water for elephants'ı da aşkın büyüsü diye çevirmişler o nasıldır bilmiyorum izlemedim)
50 ilk öpücük
Lol

Bunlar gayet eğlenceli ve romantik filmler bana göre :103:

Back
X