Önerebilceğiniz yaz kokuları

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashionpassion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biçok dolumcuda kokular güzel ve benziyo..ilk sıktığında vazgeçme koku belirsiz olabilir bekle yarımsaat kadar..bide değişik bi kaç dolumcudada dene herkes aynı tutturamıyo..mesela ben çoğunlukla smells good dan parfümlerimi alıyorum ama 1-2 tane kokumu onlarda beğenmiyorum dp den alıyorum denebi kaç yerden

yaz kokularına benimde önerim; başta noa (herzaman güzell) sonra davidoff echo (bu çok kalıcı olmayabilir ama tertemis mis yumuşacık bi koku ) jadore olabilir bide çiçek kokuları ama jadore bazen çok boğuyo ama kesinlikle çok kalıcı bi koku buda hem çiçek olduğu içinde yaza çok uygun

güzel bir yaz parfümü arıyorum bende...............................bayanssulusmile

Banada öneride bulunursanIz sevinirim parfümlerimin dibini kurutmu$ vaziyetteyim mafoldumben
kesinlikle cicek kokusu olmalI baharat meyve istemiyorum hem ferah hemde cicek kokmalIbayanssulusmile
cok $ey istemiyorumdur umarImbilmiyorumkismile
T$kler:kedi:

noaaa :))
yada givenhy organza bütün kış bunu kullandım yazın da kullanacağa benziyorum :)

çiçek kokusu istiyorsan rush2 ve jadore tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…