Önerebilceğiniz yaz kokuları

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashionpassion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fashionpassion

Ziyaretçi
Arkadaşlar benım kullandığım parfümler hep daha buram buram kokan kokular yaz için amor amor (pembe olanı ) ve lacoste touch of pink kullanıyordum malesef amor amor (pembe) kaldırıldı

Haziranda Mezuniyet balom var hem o gece çok özel bi koku olsun herkes tarafından farkedilsin istiyorum hemde yaz günnlerindede kullanabilceğimiz güzel parfüm önerileri yaparsak birbirimize sevinirim bayanssulusmile

p.s: ben esmer olduğum ııcn tenımle pur blanca v.s pek uyuşmuyor.

Yardımcı Olursanız Sevinirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen okuyupta yardımcı olmdan geçmiyelim.. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm escada incredible me, gucci envy me ya da biraz daha iddalı olsun dersen gucci flora düşünebilirsin bence..

Tşkr ederim tatlım iddalı olsn istiyorum biraz :)
O gece özellikle farkedilsin :)
Hemen yarın bakıcam özellikle gucci floranın kokusuna.

lolita lempica,cacharel scarlet (bi bak pek duyulmamış ve kokusunu çok beğendiğim bi parfüm)...şimdilik bunlar geldi daha da hatırlarsam yazarım cnm...idaalı olsun istiosan bence Narciso Rodriguez for her yakıştımı tam yakışan bi koku...

d&p den alabaileceğin çok hoş 2 yaz kokusu biri noa,
diğeri salvador dali dellisim
bunları önerebilirim

d&p den alabaileceğin çok hoş 2 yaz kokusu biri noa,
diğeri salvador dali dellisim
bunları önerebilirim

amonra kız ne güzel nickin varmış öyle snnlaelaelaelaelaeyerimseniben:jeyyar:

Son düzenleme:
geçen bütün yazımı noa ile geçirdim kesinlikle tam bir yaz kokusu :) ben de esmerim ve kokuların çoğu 1-2 saat içinde baymaya başlıyor ama bu değişmiyor aksine güzelleşiyor :)

farkedildiğini söylemişlerdi bir de :)

ben yazin jadore kullaniyorum buram buram cicek kokuyor..tavsiye ederim..

tşkr ederım tatlım. cacharel scarlet buna bakmak istyorum bır an once.

Konuyu cevaplayan herkese tşkr edermopuyorumnanaktan kızlar noa 'yı çok önermışsınız. D&P den aldığınızla orjinal arasında çok fark varmı ?

Banada tam boyle birşey lazım işte baymasını kesınlıkle istemiyorum. Ama etkileyicide olmalı . Parfüm dediğin yanından geçerken bile dönüp baktırmalı :) Noa böyle bir kokuya sahip sanırsam ?

be delicious mı ? :/:/

Ah ah o benım son orjinal parfümümdü. 2 sene önce annem almıştı bana hedıye. bende 1 kez kullandım ve beğenmedim (insan biraz bekler dimi salaklık işte alsanaalsanasmile ) teyzem bızdeydı görünce aaa bu benım favori parfümüm bitti benımkı yenısını alcam demesi üzerine ona hedıye ettim buda benım son orjinal parfümüm oldu anneciğim bidaha bana parfüm fln almıyor.

p.s : kokuyu teyzemde her duyduğmda bu parfüm ne diye soruyorum coook etkiliyor benı . ve tenımede cok yakışan bı kokuydu . Açığını alsam çok fark edermı ? Aptallığın sonunda ne günlere kaldık. :tomato:

scarlet henüz çok bilinmeyen ve herkeste olmayan bi koku bence vede çok güzel kesinlikle keşfedildiğinde çok tercih edilenlerden olacak..şişeside çok hooşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…