Merhaba arkadaslar 1 senedir bebek planı yapıyoruz esimdede bendede sorun yok 1 kere klomen ve catlatma ignesi denendi ondada kimyasal gebelik gecirdim ardından kist oluştu birdahada bu tedaviye devam etmedim. Suan ovulasyon testi deniyorum 6 aydır falan ovulasyon testlerine devam ediyorum ama sonuç hep negatif....
Sizin önerdiğiniz veya denediginiz yontemler neler ?
Valla yaptiklarimi bir yazsam destan olur:) daha sonuc alamadik.
5. Ayim denemede
Klomenle cat ignesi ile 2. Ayim
1 aydir promotil man ve woman kullaniyoruz
Keciboynuzu ezmesi yeediriyorm
Bi ara omega3 iciyodum
D vit ampul ictim biraz dusuktu
Bu ay bol bol havuc tukettik
Kuruyemisi destegide var bolca
..
Bu arada ilac icmek istemiyorsan doktora ilacsiz yumurta takibide yaptirabilirsin ben biraz ovu testlerine guvenmiyorum o yuzden soyledim.
Hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah
Ah bide esime ari sutu ve propolisli karisim aldim
Merhaba arkadaslar 1 senedir bebek planı yapıyoruz esimdede bendede sorun yok 1 kere klomen ve catlatma ignesi denendi ondada kimyasal gebelik gecirdim ardından kist oluştu birdahada bu tedaviye devam etmedim. Suan ovulasyon testi deniyorum 6 aydır falan ovulasyon testlerine devam ediyorum ama sonuç hep negatif....
Sizin önerdiğiniz veya denediginiz yontemler neler ?
Esin için keçi boynuzu kürü deniyebilirsin kaynatıp sabah akşam icirebiljrsen sperm sayısını gerçekten etkiliyo .kendin içinde arisutu bal karışımı adetin ilk günü başlayıp 7/8 gün ye sabah aç karnına . D vitaminin düşükse hala onu yukseltmeye çalış canım .bide tsh bir baktır guatir falan varmı . Rahim filmi çektirdin mi belki tüplerin kapalıdır
merhaba macunhane den macun aldım kendıme de esıme de bıtkısel nasıl olsa denemekten ne cıkar dedım ve kullandıgım ay hamıle kaldım :) denemenizi tavsiye ederım
Bazen her türlü öneriyi dinler uygularsın bi şey çıkmaz Bazen bırakıverirsin olduğu gibi ve bi bakmışsın ki tam da o bıraktığın anda olmuş (her türlü öneriyi uyguladıysanız rahat bırakın artık kendinizi zihninizi bedeninizi duygularınızı)
merhaba macunhane den macun aldım kendıme de esıme de bıtkısel nasıl olsa denemekten ne cıkar dedım ve kullandıgım ay hamıle kaldım :) denemenizi tavsiye ederım
Ben denememe ragmen hala hamile kalamadim belki farklı sorunlardandir benimki ama faydasını kendimde gördüm bitkisellerin..adet ağrım kalmadı,en önemlisi adet basladiginda direk kırmızı görüyorum kahveler yok artık içeride kalıntı olmuyor..rahim filmini mutlaka çektir ve tahlillerinizi yaptirin..bazen inanmadigin şeyler mucizeler yaratabiliyor inşallah kısa sürede yüzün güler..
ciddi misin geçmiş olsun ama içeriğindeki bitki lere alerjiniz vardır ya da tabı kı herkese ıyı gelmeyebılır.. akıldan atmak hayatını bebeğe bağlamamak önemli ben artık takmıyordum olsa da olur olmasa da kafasına gırmıstım bıde deneyım macun ne olcak dedım 12 gun yedım sabahları ve oldu.