- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyim yaş 25 çocuk yokHiçbir şey anlamazlar, bana da olmuştu. 1 ay degil de 2-3 hafta suruyordu. Kaç tane Dr a gittim birinde antibiyotik verip kestiler. Şükür geçti derken evlenince de oldu hormonal diyip doğum kontrol hapıyla kestiler. Allaha şükür simdi tekrarlamiyor ama çocuğum da olmuyoronun da nedenini bulamıyor koca profesörler. Ikisinin bağlantısı olduğunu düşünüyorum bazen. Evli misin çocuğun var mı? Yaşın kaç?
Normal kadın doğumcular çözemiyorsa bir de tüp bebek alanında uzmanlaşmış bir jinekologa gitmeni öneririm. Onlar daha araştırmaya yönelik çalışıyorlar. Gerekli tetkikler konusunda yonlendirirlerEvliyim yaş 25 çocuk yok
Defalarca detaylı muayene oldum sadece benim gibi olupta düzelen varmı merak ettimSorunun ne olduğunu buradan teşhis etmemiz mümkün değil.
Polikliniğe gidip detaylı muayene olmanızı önerebilirim.
Geçmiş olsun.
Evet haklısınızBenim ve bir arkadaşımın aynı zamanda vardı kanama problemimiz. Çapada bir prof’a beraber gittik. Onun miyom varmış benim pko. Benim ilaç tedavisiyle hallolmuştu, arkadaşım operasyon geçirmek zorunda kalmıştı. En iyisi bir üniversite hastanesine veya araştırma hastanesine gitmeniz.
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim demek ki yapılan testlerde pek güvenli degilİlki 27 gün sürdü,bitti 1 hafta sonra 11, 1 hafta sonra 20 en son çare Yasmin kullandım.
Kürtaj,spiral,hamilelik durumum yoktu 2 sene önce tam bu zamanlar çok şiddetli sancım oluyordu ilk günlerde kanama başlamadan sıvı çok fazla akıntım oluyordu. İlk dr kanser tarama testi yaptı sonuçlara göre kanserdim meğer kanser tarama testi regl ilken yapılmıyormuş.
2,3,4,5 dr derken mr,ultrason sonuçlarında kistim bile yoktu. Son gittiğim dr yasmin kullanman lazım dedi içtiğimin 2.günü geçti.. Ama hiçbir dr sebebini söyleyemedi hormonlarımda da problem yokmuş,kistimde. Özele git derim ben devlette çok uğraştım,geçmiş olsun kötü bir durum yoktur inşallah
Rica ederim.. 2 ay hastahanede süründüm eğitim araştırma hastanesiydi bir de sözde. Hiç bir gidişimde de aynı doktora rastlayamadım. Onkolojiye gönderdi beni dr ya gittim ağlaya ağlaya onk’daki dr durumu anlayınca o kadar üzüldü ki jinekolojiye gönderdi geri çok üzücü bir süreçti benim için.. umarım kötü bir şey çıkmaz sende deBilgi verdiğin için çok teşekkür ederim demek ki yapılan testlerde pek güvenli degil
Evet ben. Tam 10 gun sürüyor ama az az geliyorArkadaşlar içinizde ürün süre adet kanaması olan ve kanama miktarı fazla olan var mı ?