Önemliii !! Regl sorunu

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Arkadaşlar içinizde ürün süre adet kanaması olan ve kanama miktarı fazla olan var mı ?

Kaç gün sürdü ya da sürüyor sizin?
Biraz anlatırsanız duruma göre yorum yapabiliriz.

Bugün tam 1 aydır devam ediyor

Üç gündür gidiyorum maalesef hiç bir şey anlamıyorlar daha öncede defalarca gittim taktir edersiniz ki ilaç yazıp yolluyorlar

Resmen kan kaybediyorsunuz bu kadar uzun surenini ilk kez duydum.Bir arastirma hastanesine gidin.Gecmis olsun.

Farklı bir doktora görünün. Şehir dışında da başka bir doktora gidin. İlaç yollamak nedir? 1 aydır devam etmesi normal değil.

En kısa sürede doktora görünün normal değil çünkü. Allah korusun kansızlıktan bayılır kalırsınız aman diyim.

Farklı bir doktora görünün. Şehir dışında da başka bir doktora gidin. İlaç yollamak nedir? 1 aydır devam etmesi normal değil.
Bugün istanbula Zeynep kamil doğum hastanesine gittim acile gittim çok kan kaybettiğimi söyledim 3 cntimlik bir kist olduğunu randevu alıp poliklinige gelmem gerektiğini söylediler bir iğne bile yapmadılar o kadar yolu gittigimle kaldım

Ben 3 ay olmuştum, ayrıca yer gök kan oluyordu çocuk bezi kullanıyordum. Ama benimki adetim ilk başladığı sıralardaydi ortaokuldaydim yani. Düzene girer dedi hep doktorlar sonra düzene girdi. Ancak sizin yaşınız 25miş bu çok anormal, Bence acilen bi doktora görünmelisiniz

Normal değil
Uterusta sorun olabilir
Kansızlık olabilir
Derhal kadın doğuma gitmelisin
Bugün gittim uterus normal 3 cntmlik kist ve kanamadan rahimim kalınlaşmış 14 cntm yada milimdi tam hatırlamyrm

Üç gündür gidiyorum maalesef hiç bir şey anlamıyorlar daha öncede defalarca gittim taktir edersiniz ki ilaç yazıp yolluyorlar
Hiçbir şey anlamazlar, bana da olmuştu. 1 ay degil de 2-3 hafta suruyordu. Kaç tane Dr a gittim birinde antibiyotik verip kestiler. Şükür geçti derken evlenince de oldu hormonal diyip doğum kontrol hapıyla kestiler. Allaha şükür simdi tekrarlamiyor ama çocuğum da olmuyor onun da nedenini bulamıyor koca profesörler. Ikisinin bağlantısı olduğunu düşünüyorum bazen. Evli misin çocuğun var mı? Yaşın kaç?

Şimdi tekrardan gidicem bugün hem jinekolojik muayene oldum hem de normal usg

Bende olmuştu 25 gün fln sürdü doktorlar sürekli normal vs diyordu. En son bayılmaya başlamıştım. Bulgaristanda bir doktor a gitmiştim. Onun verdiği ilaçlarla düzene girmişti ve 5 sene düzeni hiç bozulmamıstı. 28 günde bir ve 5 gün regl olmaya başlamıştım. Ben bulgarca bilmiyorum cok ayrıntılı sebebi öğrenemedim. Ancak aşırı zayıflık sebebi ile demiş. 174 boyundaydım 53kilo falandım ve sağlıksız besleniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…