Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamadan başınıza bir sey gelmemis iyi, yani bi dr gorunseniz cok daha mantikli olur. Kist vardir kanser lezyonu vardir önlemini alinBugün tam 1 aydır devam ediyor
Çok mu peki?Bugün tam 1 aydır devam ediyor
Hayır hiç bir şey olmadıÇok mu peki?
Öncesinde cinsel ilişki veya spiral taktırma vs gibi işlemler oldu mu?
Yani adet kanaması olmayabilir belki beklemeyin doktora görünün.
Üç gündür gidiyorum maalesef hiç bir şey anlamıyorlar daha öncede defalarca gittim taktir edersiniz ki ilaç yazıp yolluyorlar
Bugün istanbula Zeynep kamil doğum hastanesine gittim acile gittim çok kan kaybettiğimi söyledim 3 cntimlik bir kist olduğunu randevu alıp poliklinige gelmem gerektiğini söylediler bir iğne bile yapmadılar o kadar yolu gittigimle kaldımFarklı bir doktora görünün. Şehir dışında da başka bir doktora gidin. İlaç yollamak nedir? 1 aydır devam etmesi normal değil.
Normal değilBugün tam 1 aydır devam ediyor
Miyom olanlarda böyle oluyor diye biliyorum benArkadaşlar içinizde ürün süre adet kanaması olan ve kanama miktarı fazla olan var mı ?
Bugün gittim uterus normal 3 cntmlik kist ve kanamadan rahimim kalınlaşmış 14 cntm yada milimdi tam hatırlamyrmNormal değil
Uterusta sorun olabilir
Kansızlık olabilir
Derhal kadın doğuma gitmelisin
Hiçbir şey anlamazlar, bana da olmuştu. 1 ay degil de 2-3 hafta suruyordu. Kaç tane Dr a gittim birinde antibiyotik verip kestiler. Şükür geçti derken evlenince de oldu hormonal diyip doğum kontrol hapıyla kestiler. Allaha şükür simdi tekrarlamiyor ama çocuğum da olmuyorÜç gündür gidiyorum maalesef hiç bir şey anlamıyorlar daha öncede defalarca gittim taktir edersiniz ki ilaç yazıp yolluyorlar
Şimdi tekrardan gidicem bugün hem jinekolojik muayene oldum hem de normal usgBen 3 ay olmuştum, ayrıca yer gök kan oluyordu çocuk bezi kullanıyordum. Ama benimki adetim ilk başladığı sıralardaydi ortaokuldaydim yani. Düzene girer dedi hep doktorlar sonra düzene girdi. Ancak sizin yaşınız 25miş bu çok anormal, Bence acilen bi doktora görünmelisiniz