• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önemli

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
Kizlar face şifremi doğru girdiğim halde kimligini dogrula diyo.arkadaslarini fotolarindan tanı(saatlik sinira geldin ) yaziyo.altta da yabancı yazi yaziyo. Şifrem doğru eminim .yayardım edermisiniz :KK43:

Ee tanimla, dedigi adimlari yap, sorun ne ki?

Ingilizce ise yazi, kopyala yapistir yaparsan ne diyor diye bakariz.

Son düzenleme:
kullanıcı tanımlamay o sanırım. gerçekten sen misin diye

şifreni başka birisi girmeye çalışmış sanırım hesabın kitlenmiş canım bekle 1-2 saat geçsin tekrar dene

Ee tanimla, dedigi adimlari yap, sorun ne ki?

Ingilizce ise yazi, kopyala yapistir yaparsan ne diyor diye bakariz.

kullanıcı tanımlamay o sanırım. gerçekten sen misin diye

şifreni başka birisi girmeye çalışmış sanırım hesabın kitlenmiş canım bekle 1-2 saat geçsin tekrar dene
Adım adım doğrulayacağım.ama saatlik sınıra geldin yaziyo ekranin resmini cektim ama yükleyemiyorum size gösterecektim

Onu da denedim kod geliyor giriyorum yenu şifre oluştur diyo.yapiyorum.sonra faceye girdigim mavi yer aciliyo yeni şifreyi giriyorum yine açilmiyor sifre yanliş diyo.o gelen kodu deniyorum yine yanls diyo :(

Onu da denedim kod geliyor giriyorum yenu şifre oluştur diyo.yapiyorum.sonra faceye girdigim mavi yer aciliyo yeni şifreyi giriyorum yine açilmiyor sifre yanliş diyo.o gelen kodu deniyorum yine yanls diyo :KK43:
Yardım merkezi butonuna bas ve oraya derxini aç bakalim onlar çözümü yazarlar zaten

Back
X