Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar
Konuya giriyorum
Ben istisnasiZ ilkokul birinci siniftan lisans da dahil her egitim öğretim yili baslangiclarinda grip oluyorum ve gribim de cok ağır oluyor. Böylece her zamn ilk haftaki dersleri kaciriyorim ve ipler kopmus olarak basliyorum ogrenimime.
Internette bir suru tarif var ama siz hanimlar hangilerni tescillediniz?
Grip baslancigi hissediyorum aşırı bir halsizlik var. Başlamadan bitirme şansım varsa bunun tariflerini paylasabilir misiniz?
Ilkokulda adım sumuklu meryemdi burnum her zaman yara olurdu hala da oyleyim tak etti canima lutfen yardimmm
Neye dayanarak söylediğinizi merak ettim bunu
Siz benim mesleğimi biliyor musunuz?
dur tahmin ediyim kesin doktorsundur muhalefet olcan ya
yahu arkadasım neyin pesindesin grip aşısı olup bütün seneyi gripmiş gibi geçiren insanlar var
aşı olduğuna bin pişman olan insanlar var
antibiyotikten ölen ve şifa bulan insanlar var herkese her şey iyi gelmiyo
aşı olan insanların tecrübelerini araştırabilirsin internetten çoğu insan memnun değil
benim kayınpederimin söylediği şey sen gidip aşıyla ölü bakteriyi alıyosun
halbuki grip yapan binlerce bakteri var
o aşıda vücuda yüklenen bakteri sayısı çok çok az
senin dışardan alacağın mikrobun denk gelme ve aşının seni koruma olasılığı da bu yüzden çok az diyo adam
bu yüzden boşuna bakteri yüklüyosun vücuduna başka bişey değil diyo
ben 3 sene üst üste aşı oldum ve bu 3 senede her sene de yine de grip de oldum
2 senedir de olmayı kestim çünkü bi işe yaramıyo hatta aşı olduktan sonra grip oluyorum bi de 1 hafta
allah askına sırf muhalefet olmak icin konusmayın
burcubahar0635 diğer konuda bana da aynı şeyi yaptın
neden bir yorumun cevaplandığı veya eleştirildiği zaman saygısızlaşıyorsun?
herkes dilediği gibi cevap yazabilir ama saygı çerçevesinde
Sarimsak sorun olmaz ama sodali tarif cok ilginc geldi ilk kez duydum zaten soda icemiyorum deneyemem bu yuzdenBol bol ci vitamini tüket. Kendini bitkin hissettiğinde bir bardak sodanin içine bir limon sık ve bir Gripin at çok iyi geliyor bana. Bir de ibrahim Saraçoğlu nun doğan kürü vardı grip için tam bu aylarda yapılan patronum yapıyordu hiç hasta olmuyordu kısın... yapabilir misin bilmem annem hep sarmısak yer bir dış, hemen fırçalama o zaman koku olmuyor o da hiç grip olmaz..
saygısızca olan bişey varsa o da senin buraya gelip diğer konuyla ilgili konuşmandır.
ayrıca bu yaptığın forum kurallarına da aykırı zaten.
yazdıklarımda saygısızca bişey göremiyorum yazdıklarımı doğrulayan bi yorum gelmiş bile çoktan.
varsa da forum yöneticileri gereğini yapar zaten, seni ilgilendiren bi durum yok ortada.
Bol bol ci vitamini tüket. Kendini bitkin hissettiğinde bir bardak sodanin içine bir limon sık ve bir Gripin at çok iyi geliyor bana. Bir de ibrahim Saraçoğlu nun doğan kürü vardı grip için tam bu aylarda yapılan patronum yapıyordu hiç hasta olmuyordu kısın... yapabilir misin bilmem annem hep sarmısak yer bir dış, hemen fırçalama o zaman koku olmuyor o da hiç grip olmaz..
Canım kafana göre ilaç kullanma sakın.İnsanlar antibiyotikleri oyuncak etmişlerdi bir ara,neyse ki artık reçetesiz satmıyor eczaneler.En ufak bir halsizlikte hemen antibiyotik içiliyordu.Sonra gerçekten ciddi bir hastalık durumunda etki etmiyor insana ilaçlar.Bünyeyi ilaca alıştırmak çok yanlış.Doktorun gerek gördüğü zamanlarda onun yazdıklarını iç,kafana göre alma.Doğal yöntemlerden şaşma,inan bana bu şekilde ben çok az hasta oluyorum.Bol bol meyve sebze tüket,doğal bitki çayları iç.Benim evde içtiğim bitkilere inanamazsın,doğal enginar yaprağının bile çayını içerim her akşam mutlaka,gören ay bu ne diyor ama maşallah bünyemi sapasağlam etti o bitkiler.Çocukluğumdan beri bitki çayı alışkanlığım vardır,ilaca sarılmadım hiçbir zaman.Evimde sadece vicks bulundururum bir de basit bir ağrı kesicim var baş ağrısı için çok zorda kalırsam onu içerim o kadar.Başka da ilaç kullanmam,doktor yazmadığı sürece.Evdeki malzeme,yorgunluk durumum vs nedeniyle tavsiyeler arasindan adaçayıni sectim arkadaslar organik bu arada digeri faydasiz sanirim
Asi konusuna gelince benim ciddi korkularım var arkadaslar. Bunun bilime falan olumsuz bakmamla alakasi yok gercekten. Burada yine iki zit taraf cikti mesela. Korkuyorum iste.
Pazartesi burada yazaardan birkaçını alicam eczaneden insallah.
Bir de hasta hatta ölü psikolojisine burunmemeye calisicam
Bu kez olsun ya lutfeeennn (((
Burnum da ayri fena oluyor zaten.
Ama direnc icin ilaclara asilara bogulmamak daha mantikli geldi yalniz bilgim olmadigi icin pek bir sey diyemem.
Ama byrada bir arkadadindedigi gibi antibiyotikler olmadan atlatmak onu daha direncli hale getirmiş
Hadi hayırlısı
MissPoine nasılsııın?
aslında sarımsağı yutmak lazım o zaman hiç koku yapmıyor diyorlar, gerçi hiç denemedim ama
Annem eskiden yutuyordu canım ama artık yutamıyor evet yutabilirse o daha iyi...
Ben iyiyim sende iyisini umarım ve bebişlerde .
Sarimsagi yuttugunuzda da gaziniz ve diskiniz sarimsak kokuyor :) haberiniz olsunMissPoine nasılsııın?
aslında sarımsağı yutmak lazım o zaman hiç koku yapmıyor diyorlar, gerçi hiç denemedim ama