Merhaba kizlar
Konuya giriyorum
Ben istisnasiZ ilkokul birinci siniftan lisans da dahil her egitim öğretim yili baslangiclarinda grip oluyorum ve gribim de cok ağır oluyor. Böylece her zamn ilk haftaki dersleri kaciriyorim ve ipler kopmus olarak basliyorum ogrenimime.
Internette bir suru tarif var ama siz hanimlar hangilerni tescillediniz?
Grip baslancigi hissediyorum aşırı bir halsizlik var. Başlamadan bitirme şansım varsa bunun tariflerini paylasabilir misiniz?
Ilkokulda adım sumuklu meryemdi burnum her zaman yara olurdu hala da oyleyim tak etti canima lutfen yardimmm
Asi hakkinda hep olumsuz yorumlar aldim o nedenle yanasmadimHiç grip aşısı oldunuz mu?
Yani şu andaki durumunuza faydası olmaz ama madem ki her sene bu dönemlerde grip oluyorsunuz, eylül ayında grip aşısı yaptırabilirsiniz.
Tavsiyeler icin teskkur ederim öncelikleBence kendini önce psikolojik olarak hazırla hasta olmamaya. Ben de senle aynı durumu yaşıyorum bazen. Grip olacakmışım gibi geliyor ve grip olacağım yoksa da oluyorum.
Yatağa bağımlı kalma duşa gir çık her gün kendini hastalığa alıştırma.
Sıcak çorba, bitki çayı ıhlamur,adaçayı gibi içecekler tüketebilirsin. Boğazın yanıyorsa eğer pastil kullan..
Asi hakkinda hep olumsuz yorumlar aldim o nedenle yanasmadim
Teşekkür ederimBütün dünya kullanıyor grip aşısını-gelişmiş ülkeler dahil!
Olumsuz yorumlar yapanlardan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Yorumlar yerine de bilimsel yazıları okumanızı, seneye grip aşınızı yaptırmanızı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Bütün dünya kullanıyor grip aşısını-gelişmiş ülkeler dahil!
Olumsuz yorumlar yapanlardan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Yorumlar yerine de bilimsel yazıları okumanızı, seneye grip aşınızı yaptırmanızı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Aynen devam et hayatına, kendini hastalığa çok fazla kaptırma. Ben de önceden yatağa bağlı yaşardım ama asıl o şekilde bakteriler gitmiyor vücuttan.Tavsiyeler icin teskkur ederim öncelikle
Bi anda dank etti suan
Ben gripken hayati durmus gibi hissediyormusim aslında
Adimimi atmam disari
Acaba bu kez her seye ragmen devam mi etsem gitmeye falan
Sonrasında toparlamak çok cok zor geliyor cunku
Adacayi icicem şimdi ama onleyici bi etkisi mi var yoksa tedavi edici mi acaba
benim kayınpederim 30 küsür yıllık doktor ve o grip aşısını önermiyor
aşıyı önermeyen yüzbinlerce doktor da var
aşı her bünyeye iyi gelmiyor bence
Aynen katılıyorum hava geçişi çok soğuk değil diyerek ben pike ile yatıyordum, gece farketmiyoruz sonuçta üşüdüğümüzü ama aslında çok soğuk oluyor :))mevsim geçişlerinde üstünü sıkı giynmeye dikkat et insan anlamıyo bi anda havanın soğuduğınu
ben hep ondan hasta olurum bu mevsimlerde
Grip aşısı olmalısınız grip olmadan önce ve eczaneden iyi bir c vitamini Alıp mevsim geçişlerinde düzenli içmelisiniz .Merhaba kizlar
Konuya giriyorum
Ben istisnasiZ ilkokul birinci siniftan lisans da dahil her egitim öğretim yili baslangiclarinda grip oluyorum ve gribim de cok ağır oluyor. Böylece her zamn ilk haftaki dersleri kaciriyorim ve ipler kopmus olarak basliyorum ogrenimime.
Internette bir suru tarif var ama siz hanimlar hangilerni tescillediniz?
Grip baslancigi hissediyorum aşırı bir halsizlik var. Başlamadan bitirme şansım varsa bunun tariflerini paylasabilir misiniz?
Ilkokulda adım sumuklu meryemdi burnum her zaman yara olurdu hala da oyleyim tak etti canima lutfen yardimmm
Bazı doktorlar tıp fakültesinde öğrendiklerini geliştirmeye pek hevesli olmuyorlar, eski bilgilerle yaşayıp gidiyorlar. Olabilir tabi.
Yüzbinlerce doktor nerede merak ettim. Her sene 3-5 tane çıkıyor, onları tanıyoruz TV'den.
benim kayınpederim bi doktor olarak kendini geliştirememiş biri olsa bile olsa yine de senden iyi biliyodur neyin ne olduğunu merak etme.
Iste boyle kararsIz kalıyorum aşı konusunda bir de zaten evhamliyim
O asi sonucu hayatini kaybetme senaryoları bile kurabilirim (anksiyete) :)
Zaten bu senaryonun bir mantığı yok kiGripten dolayı hayatını kaybedenlerin aşıdan dolayı hayatını kaybedenlerden daha çok olduğunu biliyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?