Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde kendim bulabileceğim malzemelerle göğüsümü nasıl büyütebilirim?Şerbetçiotu diyosunuz alamıyorum.Buz masajı tekniğini ve bardak masajını anlatırmısınız veya bildiğiniz başka bi teknik varsa
Evde kendim bulabileceğim malzemelerle göğüsümü nasıl büyütebilirim?Şerbetçiotu diyosunuz alamıyorum.Buz masajı tekniğini ve bardak masajını anlatırmısınız veya bildiğiniz başka bi teknik varsa
Bak canim buz veyaa baska seyler surmeyi deneme gogsunu mikrop kopar orasi cok hassa ben buyuk gosteren sutyenlerden giyiyordum bir zamanlar ve coraplari kenarda sikostirinca bomba gibi oluyordum valla ben bunu deniyordum buzdan canimo acitacagima sungerli sutyenlerden kenarlara iyice corap koy cok guzel oluyor boyle igrrnc bisiler icmeyi deneme hormonlarinlada oynama:))):))):))):)))