• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onemli

kuzucum89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
5
0
86
34
Adana
Merhaba bir sorun olucak enson 1 temmuzda adet oldum daha olmadım.kadin doğuma gittim gebelik yok bana tarlusal verdi 2 ci kutu hala olmadım hormon ilacındam dolayı vucudum sisti balon gibiyim ne yapmalıyım doğal olarak ne denemeliyim adet olmak için önerilerinizi bekliyorum hanımlar 🙏

Merhaba bir sorun olucak enson 1 temmuzda adet oldum daha olmadım.kadin doğuma gittim gebelik yok bana tarlusal verdi 2 ci kutu hala olmadım hormon ilacındam dolayı vucudum sisti balon gibiyim ne yapmalıyım doğal olarak ne denemeliyim adet olmak için önerilerinizi bekliyorum hanımlar 🙏
tarlusal bitti 2.yemi gectiniz ala ala doktormu dedi olee kullan die ben soyle yapiodum ya 1 kutu gunde 2 defa kullanip bitiordum 10 gunde bekleme suresi oluyor 10 gun icinde oluosun boyle bikiorm heee hala olmamis san hakile deilsende cylo ile baslayan yada duphastonmuydu neydi olmayanlara onlardan veriolr oylee oluyoarla kimisi olmuor tarlusala ragmen baska haplarda var yanlis mi kullandn yoksa doktor devaml kullanmi dedi onu anlayamadm

Ben tarlusal kullanıp adet olmadığımda hamile olduğumu öğrenmiştim. İkinci kutuya başlamadan önce tekrar test yaptırdınız mı acaba ?

Bende bi defasinda tarlusal kullandigim halde adet olmamistim doktor Bana baska ilac vermisti onunla adet oldum

tarlusal bitti 2.yemi gectiniz ala ala doktormu dedi olee kullan die ben soyle yapiodum ya 1 kutu gunde 2 defa kullanip bitiordum 10 gunde bekleme suresi oluyor 10 gun icinde oluosun boyle bikiorm heee hala olmamis san hakile deilsende cylo ile baslayan yada duphastonmuydu neydi olmayanlara onlardan veriolr oylee oluyoarla kimisi olmuor tarlusala ragmen baska haplarda var yanlis mi kullandn yoksa doktor devaml kullanmi dedi onu anlayamadm
Doktor bu sekilde devet etmemi istedi bütün bekleme surelerini bekledim hamilelik yok kapıcam bilmiyorum

Doktor bu sekilde devet etmemi istedi bütün bekleme surelerini bekledim hamilelik yok kapıcam bilmiyorum
yaaa bir anlatabilirmisin kac gun kullaniosun duymustum talusali daha fazla 1 aya yakin kullananlarda olabilior baska tedavi icin saglik ocagi gerci doktora gtsen daha iyide bi danissanmi fsrkli kullanim sekli ile kullanmissin sanirim baska hap verebilir daha kuvvetli olanida var unuttm adini ama cylo ile baslayan bi isim vardi tarlusaalla adet olamayanlara onu veriolardi danış olmadi simdi o hapi al desem olmaz doktor farkli kullanma sekli ile vermiş

Back