Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtan catladiginda hafif kan gorebilirsin demisti doktorum yumurta takibi yaptigim zman her kadinda olmaz ama olursa catladi demk demistikızlar bikaç kez sordum ama cevap alamadım
yumurtlama döneminde hafif akıntı şeklinde kan geliyor peçete ile silince bu normal mi sizce
çok az karın ağrısı var
peki önemli bir sorun mu çatlaması neden çatlar kiYumurtan catladiginda hafif kan gorebilirsin demisti doktorum yumurta takibi yaptigim zman her kadinda olmaz ama olursa catladi demk demisti
Yumurta çatlaması sorun değil hamilelik olması için gereken bişey yumurtan büyür çatlar çatlayınca içine sperm girer döllenir ve hamile kalırsınpeki önemli bir sorun mu çatlaması neden çatlar ki
Yumurta her ay catlar var buyuzden regl oluruz yumurta catladiginda iliski olursa hamikelik gerceklesirpeki önemli bir sorun mu çatlaması neden çatlar ki
evet biliyorum ama kanaması biraz kafamı karıştırmıştıYumurta her ay catlar var buyuzden regl oluruz yumurta catladiginda iliski olursa hamikelik gerceklesirneden catlar derken ciddi sordugunuzu dusuunup ciddi ciddi cvp verdim ovulasyon zmanini bilip yumurtanin catlamasi gerektiginide bilirsin die dusunmustm
çok tatlısın ya korkma iyi bişey gebelik için önemli yumurta catlamazsa gebelik oluşmazpeki önemli bir sorun mu çatlaması neden çatlar ki
teşekkür ederimçok tatlısın ya korkma iyi bişey gebelik için önemli yumurta catlamazsa gebelik oluşmaz
yinede doktora muayene olmanda fayda var en iyisini o bilir canım.teşekkür ederimadet dönemim 1 hafta önce bitti yaklaşık ara kanama olması beni endişhelendirdi biraz