Sizinki daha kotuymus yaz geliyo yandik vallaBızım buralarda el bağlama adetı var. Kına bıtıyor gecenın 1-1bucugunda kız evıne damat davul zurna eslıgınde gelır en az yarım saat oyun oynarlar sokakta. Bu daha feciii.
Aynen oyle cok sinirliyim suan bu moddayimAteş ettiler diye şikayet edin, ohal var anında dağıtırlar düğünü. Ben anlamıyorum bu sokak düğünlerini, ya gidin salonunuzu tutun, bütün mahalle davul zurna dinlemek zorunda mıyız?hastası var bebeği var çalışanı var. Ayıp
Aynen öyle bitcek gibi degil offff ay yaylasınaYaz ayindan tiksinme sebeplerim;
1. Koku
2. Sokak dugunu.. bana evleniyor sanki ortak yapiyoruz dugunu.. allah sabirlar versin polisi arayin isterseniz..
+1☆☆☆☆☆☆☆☆Çok sinir bozucu ne yazık ki. Ben de 12 diye biliyorum. Zaten düğün sevmem.
Bende öyle biliyordumGercekten Izmir’de gereginden fazla sokak dugunu oluyor ya sinir bozucu.. ben de final haftalarimda boyle kafayi yiyorum, dedigin gibi cam da kapatilmiyo.. Bi donem yasak gelicek falan deniyordu ama yalan oldu herhalde
Kendi düğününde bile bitse de gitsek artık modundaydim. Oynadım ama o ayrı+1☆☆☆☆☆☆☆☆
Benden sin
Aynen öyle bitcek gibi degil offff ay yaylasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?