Önemli Regl Öncesi Sonrası

yesilavakado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
27
0
19
Reglemin olucağı günü erkek arkadaşımla birşey yaşadım saat 3 arasıydı, sevişme sürtünme vs oldu herhangi bir boşalma olmadı sadece zevk suyu oldu birde vajina yalama oldu akşamına regl oldum reglim normal sürdü her zamanki gibi endişe içindeyim kötü birşey yaşadım stres yapıyorum aile baskısı korkusu tövbe ettim fakat çok kafaya takıyorum regl bittikten sonra midem bulanmaya başladı sabah uyanır uyanmaz gün içi ara sıra kusucak gibi oluyorum kusmuyorum ama kafam hep orada bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi? Herhangi birşey olmuş mudur stresten mi oluyor yoksa belirti falan mıdır?

Hamile falan değilsin ya ! Sevgilinin dili sprem uretmiyorsa. Ki yumurtan dollenmedigi için regl olmuşsun. Nasıl hamile olabilirsin ?

Başlığı açtığın konulara bir gir bak millet içine boşalıyor , takvim takip ediyor da hamile kalamiyor! Az biraz mantık ya ! Kaç yaşına gelmişsiniz kendi vucudunuzu bir öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…