Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Laktoz intoleranso nedir? Şundan dolayi soruyorum kızım conformil mama kullanıyor özelliği laktozun az olması.
1 ay su vermek için erken değil mi ? Lütfen yanlış anlamayın eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Biz 4. Ayimiza girdik günde bazen bir iki çay kaşığı veriyorum bazen vermiyorum karnı ağrır diye acaba yanlış mı yapıyorum .mama ile besleniyor beni bir iki kez anca emiyor
Doktorlar anne sütü yada mama ile beslenen bebeklere ilk 6 ay su verilmesine gerek olmadığını söylüyorlar, ancak biz sıcak bir şehirde yaşıyoruz, benim iki oğlum da biri 8,5 diğeri 1,5 yaşında ilk 6 ayda su içtiler . Kışın yada serin bir şehirde gerek olmayabilir ama ben büyük oğlumun susayıp su içmeden memeyi almadığını hatırlıyorum.
Doktorlar anne sütü yada mama ile beslenen bebeklere ilk 6 ay su verilmesine gerek olmadığını söylüyorlar, ancak biz sıcak bir şehirde yaşıyoruz, benim iki oğlum da biri 8,5 diğeri 1,5 yaşında ilk 6 ayda su içtiler . Kışın yada serin bir şehirde gerek olmayabilir ama ben büyük oğlumun susayıp su içmeden memeyi almadığını hatırlıyorum.