Çocuk Hastalıkları Onemli cevap verebilirmisinz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ku667

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
44
3
36
24
1 aylik bebegim kaka yapmakta zorluk cekiyor lavmanla yaptirdik kakasini lavmana gerek kalmadan kullanabilcegim gaz ilacı oneriniz varmi

Son düzenleme:
Daha doğurmadım. En basit ilacı bile kendime gidiyorum aile hekimime yazdırıyorum.
Peki ozaman sağlikla kucagnza almayi nasip etsin allah insllah gaz sancisi cekmez sizde boyle formlarda konu acip kullanan ise yarayan insanlardan gaz ilaci ismi sormazsiniz

Peki ozaman sağlikla kucagnza almayi nasip etsin allah insllah gaz sancisi cekmez sizde boyle formlarda konu acip kullanan ise yarayan insanlardan gaz ilaci ismi sormazsiniz
Konumuz bu değil. Alın çocuğunuzu gidin aile hekiminize neden drama bağlıyorsunuz ki? Daha 1 aylık el kadad bebe ya.

Dogru anlatamiyorsunuz ki, kaka yapmakta zorlaniyor lavmanla yaptirdik dedikten sonra simdi gaz ilaci diyorsunuz. Kabiz mi cocuk hazi mi var?
Lavmanı da kafama gore gidip almadim acile gotrugumde yaptilar 1 aylik bebek gazdan dolayi kakasini yapamaz degilmi bu soru zaten oraya cikiyor

Lavmanı da kafama gore gidip almadim acile gotrugumde yaptilar 1 aylik bebek gazdan dolayi kakasini yapamaz degilmi bu soru zaten oraya cikiyor
Siz bu uslupla daha cok dolanirsiniz bu forumda. Az bi nezaket ogrenin, insanlari terslemeden cevap yazmayi ogrenin belki asiri iyi niyetli bir arkadas gelip cevap verir size ama o kisi ben degilim

Konumuz bu değil. Alın çocuğunuzu gidin aile hekiminize neden drama bağlıyorsunuz ki? Daha 1 aylık el

Siz bu uslupla daha cok dolanirsiniz bu forumda. Az bi nezaket ogrenin, insanlari terslemeden cevap yazmayi ogrenin belki asiri iyi niyetli bir arkadas gelip cevap verir size ama o kisi ben degilim
Simdi size ne demeli neyse halden anlayan insalar cikar insallah

Konumuz bu değil. Alın çocuğunuzu gidin aile hekiminize neden drama bağlıyorsunuz ki? Daha 1 aylık el kadad bebe ya.
Tamam sen oyle yaparsin
Siz bu uslupla daha cok dolanirsiniz bu forumda. Az bi nezaket ogrenin, insanlari terslemeden cevap yazmayi ogrenin belki asiri iyi niyetli bir arkadas gelip cevap verir size ama
Gaz
Inşallah. Siz de gider alırsınız hemen o ilacı dokrora moktora sormadan veriverirsiniz bebenize.
Tana
Valla ben halden cok iyi anlarim da halini lisani munasiple anlatana. Beni tersleyen insana

Valla ben halden cok iyi anlarim da halini lisani munasiple anlatana. Beni tersleyen insana neden yardimci olayim?
Ilk yaptiginiz cevaba ne demeli ben neyin derdine dusmusken neyse sorun yok canım sağol yinede

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun gaz problemi nasıldır çok iyi bilirim. Lavman yaptırmak için doktora gittiğinizde bağırsak düzenleyici damla yada gaz damlası önermedi mi size genelde doktorlar oneroyorlar bizim öyle olmustu sadece sizi emiyor ise yediklerinize dikkat etmenizi oneririm. Karnına masaj ve bacak hareketleri de iyi geliyor sadece anne sütü alan bebekler 10 gün bile kaka yapmaya oluyormuş öyle okudum.

Bebeğinizde laktoz intoleransı olabilir. Bebeğiniz bir aylık kesinlikle hekimlere danışmadan muayene edilmeden ilac veya yardımcı ürünler kullanmayın. Bir cok sebebi olabilir. Kan idrar geita örnegi alınması gerekebilir vs.

Sadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse bebek 7 güne kadar yapmayabilir normaldir. Mama ise birlikte su da veriyor musunuz? Bu sıcaklarda verebilirsiniz. Bebekler benim hassas noktam, sağlıcakla büyüsün.

Laktoz intoleranso nedir? Şundan dolayi soruyorum kızım conformil mama kullanıyor özelliği laktozun az olması.
Sadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse bebek 7 güne kadar yapmayabilir normaldir. Mama ise birlikte su da veriyor musunuz? Bu sıcaklarda verebilirsiniz. Bebekler benim hassas noktam, sağlıcakla büyüsün.
1 ay su vermek için erken değil mi ? Lütfen yanlış anlamayın eleştirmek için değil öğrenmek için soruyorum. Biz 4. Ayimiza girdik günde bazen bir iki çay kaşığı veriyorum bazen vermiyorum karnı ağrır diye acaba yanlış mı yapıyorum .mama ile besleniyor beni bir iki kez anca emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…