• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli!!!Çamaşır makinası durulaması

rooseee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
4
0
36
Ankara
Bütün çamaşır makinaları mı böyle yoksa benimkinde mi problem var anlayamadım, o yüzden yardımınıza ihiyacım var, makinem 2 yıllık, daha önce böyle bir problemi farketmemiştim çünkü çamaşırları gayet güzel çıkarıyor fakat geçen çamaşır makinasını yarıya kadar doldurdum çok da deterjan koymamama rağmen durulamada köpükler olduğunu farkettim, ek durulama yaptırdım yine köpükler gitmedi , 3 kere durula yaptırmama rağmen köpükler yine de gitmiyor, saf bir su görülmüyor, insan tam anlamıyla seyredince farkediyor.Küçük bebeğim de var o yüzden endişelendim.Sizden ricam siz de çamaşır makinasını yarıya kadar doldurarak(çünkü köpükler o zaman farkediliyor, makinenin kapağına çıktığı için) gözlemleyerek deneyimlerinizi bana aktarabilirmisiniz.Bunu denerseniz çok sevineceğim, siz de kendi makinenizi test etmiş olursunuz, eğer sizin makinanızda böyle bir problem görülmüyorsa ben de bir çaresine bakacağım.
 
az bir deterjan kullandım.Siz de bir deneyebilir misiniz.Çamaşırlarınızı normal yıkayın, sonra ek durulama yaptığınızda bir seyredin böyle bir şey oluyor mu?sonucu bana iletirseniz sevinirim.
 
kimse merak etmiyor sanırım, deterjanlı bir şekilde giymeye herkes razı....
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/461886-suphelerim-yersiz-36.html

sana yazamadim cünki bu konuda biraz milleti kafaya alani dalgaya aldam ceza yedim simdi görüyorum dalgaya alinan kisi fake mis :) bosuna atildik

az kullaniyorsan kesinlikle makina sorunu ben makinaya en fazla üzerinde yazdigi normal mikari kadar atiyorum biraz da yumsatic ne köpük ne bisey kaliyor
Garantisi varsa firmaya bir göstermende yarar var
ne marka senin makinan?
 
Teşekkürler ilginiz için, makinam bosh,baktım kimse test etmiyor ben de başka makinalarda test ettim aynı şey oluyor.Belki ben tam anlatamadım size makine köpüklü çıkarmıyor, gayet güzel çıkarıyor, fakat ek durulama yapıldığında durulama seyredildiği zaman yine de bir miktar köpükler görülüyor, mantığımızla düşündüğümüz zaman bu da normal çünkü az bir suyla durulama yapıldığı için(ben yine de kafama takmıştım), hal böyle olunca ya dert etmemek lazım çoğu insan gibi, ya da deterjansız yıkama toplarını denemek lazım..
 
Back