• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Önemli Bir Sorun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Alerjik çocuklarda geniz eti alınsa da yeniden olma ihtimali var denildi.Her çocuk yılda 8 kere hasta olursa sizinki 20 olur.Burnunu sürekli temizleyin.Alerji aşıları için tanı konulması gerekiyor benim oğlumda 5 yaşında tüm belirtiler var ama testler temiz.Kbb doktorları kesin aldırın diyor ama çocuk kbb doktorumuz gene olacak bekleyelim dedi.Bekliyoruz.

Bir de ben bir karışım buldum maşallah öksürüğü kesti isterseniz özelden yazayım(karışım dediysem bir doktorun ilacı kendi markasıyla trendyollarda satışı var)

Birde birkaç başka bilgi vereyim resveretrol ve uhi hindi yağını aç karnına verebilirsiniz bağışıklık için çok iyiymiş.
ıhlamur,melisa ve papatya çayından buğu da yapılırsa burun açılıyor.
Sizin çocuğunuzda da açık ağızla gezme, yorgun görünüm falan var mı peki? Bahsettiğiniz ilacın adını yazarsanız bakayım ben de. Tavsiyelerinizi ileteceğim kardeşime

Ama kimse çözüm önermiyor. Mesela geniz etini aldık rahatlar diyorlar ama olmadı. Ya da damağında kubbe var ama bu yaşta bir şey yapılmaz diyorlar devamında bir çözüm yok. Bu çocuk 7-8 yaşına kadar çekecek o zaman bu sıkıntıları. Her şey muallakta olunca biz de doktor gezmekten yorulduk. Bir tavsiyesi olan var mı ya da bu süreci yaşayan var mı diye sormak istedim aslında
Çözüm müdahale edilebilecek yaşa gelince işte anlama zorluğunuz mu var?
Doktorların elinde sihirli bir değnek yok
Gelişimi devam eden bir çocuğa yapılabilecek müdahale bu kadar işte beklemekten başka bir yol yok isterseniz kırk doktor gezin

Çözüm müdahale edilebilecek yaşa gelince işte anlama zorluğunuz mu var?
Doktorların elinde sihirli bir değnek yok
Gelişimi devam eden bir çocuğa yapılabilecek müdahale bu kadar işte beklemekten başka bir yol yok isterseniz kırk doktor gezin
Ne güzel üslubunuz var. Maşallah 🧿

Sizin çocuğunuzda da açık ağızla gezme, yorgun görünüm falan var mı peki? Bahsettiğiniz ilacın adını yazarsanız bakayım ben de. Tavsiyelerinizi ileteceğim kardeşime
Benimkinde ağzı açık uyuma yok çünkü ağızdan nefes almasını bilmiyor ama uyku apnesi var ne yazıkki. Burnu tıkalıyken nefes alamadığından birkaç sn nefessiz kalıyor :(
Ağzı açık uyuma alışkanlıktan olabilir mi?
ameliyattan sonra hiç olumlu birşey olmadı mı?
geniz eti akıntısını bunlarda arttırıyormuş:muz,ceviz,kaju,çilek,kiwi ,süt ve her türlü paketli ürün(imkansız ama min indirmekte fayda var) bir müddet yedirmeyin deneyin bakalım.

Back