- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
1. sorum hıc bırıkım yapmadıgım ıcın evlendıkten sonra nısanlım calıstırmak ıstemıyor ben onun maasına nasıl ortak olcam?
İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama ben çoğu zaman dolap tan alışveriş yapıyorum çok güzel markalar var çoğu etiketli yani eski şeyler değil 20 tl den başlayan parçalar var normalde mağazasına gitseniz 200 e alacağınız şeyi 50 yl ye alırsınız öyle diyim. Para konusu çalışsam da çalışmasam da eşim aldığı parayı olduğu gibi bana getirir benden harçlık alır bu en baştan beri böyle o yüzden nasıl denir ne denir bilmiyorum ama ortak bir yere koyup ihtiyacı olan buradan alsın diye konuşabilirsinizkızlar meraba önemsız bır dert ama bırkac konuda bilgi almak istiyorum bir de uzun uzun yazabilirsiniz sevıyorum sızlerın yorumlarını. ben suan nısanlıyım yaz sonuna dogru dugunum olcak evde 5 kızız 2 sı dısarda okuyor gerı kalan ucumuzde nısanlıyız ve ucumuzde yaza dugun yapıcaz malum kısısel borclar ve ceyız hazırlıkları derken ustume basıma bısey alamıyorum bu dısarda okuyan kardeslerımde bedenlerımız aynı oldugu ıcın butun kıyafetlerımı goturduler kardesım dıye bısy dıyemedım sonucta arkadaslarınn yannda eskı pusku gıyınsınler ıstemem. evde kı kızlarla da bedenımız aynı degıl bıldıgınız uc bes parca kıyafetım var suan evde ıse gıderkende gomlek ve kumas pantolon tarzında sabıt gıyım oldugu ıcın haftaıcı sorun degıl ama haftasonu nısanlım veya aılesıyle goruseceksem hep aynı seylerı donusumlu olarak gıyyorum. calısıyorsun al dıyenler olcak ama amlesef alamıyorum unıvde aldıgım kyk borcum kndı ceyızım bırde annemın evıne beyaz esya almsıtım onların taksıtlerı derken cebıme bısey kalmıyor. dıger nısanlı kızalrda bırı rahatsız dıye calısmıyor dıgerı de benm durumda ılem sadece rahatsız olan ablamın ceyızıne yetısebılıyor bıryandan dısarda okuyan kızlara yetısmeye calısyolar o yzuden aılemi kendı harcamalarıma mudahıl etmıyorum. gece hayatım yeme ıcmem vs de asla olmadı hıc bırıkmde yapmadım 1. sorum hıc bırıkım yapmadıgım ıcın evlendıkten sonra nısanlım calıstırmak ıstemıyor ben onun maasına nasıl ortak olcam? kendı agzınızlamı esınızın parasını ıstıyrosunuz ,o mu dusunup her ay verıyor? bu olay nasıl gelısıyor merak edıyorum. 2.sorum hıc kıyafetım yok ya ev duzcegım zaman nısanlım dıyokı benm kıyafetım cok dolabın cogu benım dıyor. benm ıse hıc kıyafetım yok cok utanc verıcıve o hep marka takılıyor ben ıse hosuma gıttıyse pazardan bıle olsa alırım kıyafetlerımın azlıgını gorse ne dusunur acaba. sız nasıl yaptınız az kıfayetle gıdıp sonradanmı doldurdunuz? cok komık dert ama gercekten merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?