- 25 Aralık 2013
- 41
- 44
- 88
- 34
- Konu Sahibi aglakmadam
-
Kadınlar kulübü çok komik ve eğlenceli de yaaa!!!Tamam.
karşıma fener geldi,Kafamı çok karıştırdın. Canımı acıttın. Nasıl da anlamışım bunu yapacağını da, bucak bucak kaçmıştım senden. Yüzüne bakmamıştım. Hiç anlatmak istememiştim kendimi oysa. Hayat bir tekamüldür. Hayatıma girişini ve ansızın yok oluşunu kabul ediyorum. Sana haketmediğin gibi davrandığımın farkındayım derken canımın yanacağını hiç mi düşünmedin? Biran önce git de kurtulayım bu histen.
karşıma fener geldi,
aklıma neler geldi,
börek bekliyordum ama,
sofraya döner geldi.
Konumu var ortadaKonuyu anlayan varmı hiç bişey anlamadım
karşıma fener geldi,
aklıma neler geldi,
börek bekliyordum ama,
sofraya döner geldi.
biz iki çılgın aşıkkarşıma fener geldi,
aklıma neler geldi,
börek bekliyordum ama,
sofraya döner geldi.
Aslında sözelimde iyidir ama konu sahibi öyle döktürmüş ki mani yazasım geldiYa bi tek ben mi konu sahibini anladım ve üzüldümkeşke güvenmeseydiniz, güvenip birşeyleri anlattığınız herkesin bir süre sonra onlardan vurmaya başladığını fark ediyorsunuz. Umarım bir an önce unutursunuz, ama nolursa olsun kim ne derse desin her zaman en iyisini hakettiğinizi unutmayın
Bende 3 kez okuyup öyle anladım çaktırmaAslında sözelimde iyidir ama konu sahibi öyle döktürmüş ki mani yazasım geldi
Keşke "şair burada ne anlatmak istiyor " diye düşündürteceğinize derdinizi anlatsaydınız. Malum bu topik "bi derdim var "topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?