• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

One Million

one million çok başarılı ve çok sattı. 100ml tester fiyatı 100.00 TL. ürün fiyatı ise 130.00 TL isteyen olursa yardımcı olurum. Diğer tüm markalarda dahil...

okadar aman aman deil paco rabenna güzel iyi yapıyor bu işi ama en iyi diyecek kadar güzel bir parfüm deil sadece reklamı cok yapıldı ülkemizde ilk çıktığı zaman cok satmasının sebebi odür aman aman abartılacak bir yanı yoktur.

bu parfümü çok sır duyar oldum. parfüm almaya gittiğimde ilk iş bunu bi denicem.

ya arkadaşlar bu 1 mılyon kokusundan başka koku yokmu herkes aynı kokuyor. Parfüm kişiye özel olmalı bence herkes aynı kokmamalı.

çok sinir bozucu bır parfüm heryerde 1 milyon sanki başka parfüm yok.geçen gün oobüsteyim.yıne bu kokuyu duydum bıktım bu parfümden off.

valla erkeğe yakışan bir parfüm eşime aldım bende gerçekten güzel :) biraz fazla talep görsede klasik oldu artık. Bilgi olsun diye 119 tl ye aldım ben sevilde felan 189 lira araştırıp almak lazım. Orjinal olmayanlardan kaçınmak lazım su almayın :)

yardımcı olur die sitenin adını yazıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende erkek arkadaşıma almıştım set halinde 200 den biraz azdı sanırım. ama tamamen kışlık bi parfüm yazın hiç çekilmiyo :D yaz için hugo yada armani hediye etmeyi düşünüyorum :D

Herkes bunu kullanıyor ama bence ahım şahım bir yanı yok. Beğenmiyorum bu kokuyu. Sevgilim de almış sürmesini hiç istemediğim için kullanmıyor.

erkek arkadasımda kullanıyor.değiştirse iyi olacak..:=)

paco rabanne invictus...bu parfüm muhteşem :)

Back