• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama öncesi ve sonrası... resimli.....

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
buydum:

$kkk.GIF

bu oldum:

$göks1.GIF $göks2.GIF $göks3.GIF

biri flaşlı çekim kızıl gibi durdu.. alttaki ışıltılr 1 hafta 10 güne kadr çıkar açılır 1 ton daha hoş olur dedi adam.. bayram bal da boyattım...

Son düzenleme:
konu sahibinin ilk rengini çok begendim digeri bana çok koyu ve kızıl geldii

diger arkdaşın saçı kısa kesimli olan ikinci rengi çok hoş ama birazdaha açarsan daha hoş durcak altın karamel mesela

serap ben senin ilk saçını faha çok beğendim..

bende sarıdan vazgeçemiyorum şimdilik böyle oldu bahara doğru yine sarı yaparım dinlensin biraz çok yıprandı bu arada 2-3 gecede bir bakım yapıyorum :21:
teşekkür edeirm :54:

saçım kuaförde boyandı... kışkırtıcı kahve ve çikolata kahveyi karıştırdılar... ama üstler kızıl altlar koyu oldu sanırım boya ve kendi saçımdan dolayı öyle oldu... zaten eski saçımda ışıltılr vardı kuaför 1 hafta 10 güne kızılları akar... alttaki ışıltılrında açılır dedi... inşallah öyle olur yoksa kızılları kapatmak için daha koyu kahveye boyayacağım ve bunu yapmak istemiyorum.... istediğim olay şuydu:

$leighton-meester-siyah-elbise.jpg

yanlış anlama da canım, saçının şu anki rengi 60 yaşındaki teyzelerin kullandığı bir renk. seni olduğundan çok yaşlı gösterir. hemen değiştirmende fayda var. ayrıca kaşlarının renginin de açılması gerekiyor. :34:

:1::1::1::1: o senin 60 yaşındalığın
şaka şaka
kademe kademe açmam gerektiği için yavaş ilerliyorum canım
sarıya doğru kaymak için
kaşlarım içinde çok tedirgin olma şuan açık rengi ;)

diger arkdaşın saçı kısa kesimli olan ikinci rengi çok hoş ama birazdaha açarsan daha hoş durcak altın karamel mesela[/QUOTE]

sağol canım hoş eleştirin için, eleştiri doğru yapabilmeyi başarmakta bi asilliktir, teşekkür edeim
zaten bu ton durmıycak saçımda, niyetim sarı yapmak
saçımın doğal rengide koyu olduğu için yavaş yavaş aça aça ilerliyorum

konu sahibinin ilk rengini çok begendim digeri bana çok koyu ve kızıl geldii

diger arkdaşın saçı kısa kesimli olan ikinci rengi çok hoş ama birazdaha açarsan daha hoş durcak altın karamel mesela

sağol canım hoş eleştirin için, eleştiri doğru yapabilmeyi başarmakta bi asilliktir, teşekkür edeim
zaten bu ton durmıycak saçımda, niyetim sarı yapmak
saçımın doğal rengide koyu olduğu için yavaş yavaş aça aça ilerliyorum

Back