Aynen ya ben de kesi izi olmasa olmadım herhalde bi yanlışlık var diyecem bu işte şişliklerin hepsi burun ucunda mı toplandı acaba ondan mı böyle hissediyoruzBenim doktor öyle doğal yapmış ki burnumu ben bile fark edemiyorum. Yani estetik mi değil mi hiç belli değil. Ucu büyük. Ucu şiş olduğundan mı büyük görünüyordur. Korkuyorum büyük kalır diye.
Aynen yaaa ne olacak bu halimizAynen ya ben de kesi izi olmasa olmadım herhalde bi yanlışlık var diyecem bu işte şişliklerin hepsi burun ucunda mı toplandı acaba ondan mı böyle hissediyoruz
Çok teşekkür ederim :)çokk güzll olmş güle güle kullanın))
geçmiş olsun canım çok güzel görünüyor burnuşun :)Uzun süredir sitenin takipçisiyim sonunda 17.04.2015 tarihinde ameliyat oldum, beyaz tenli olduğum için morluklarım biraz daha var, ama ağrım sızım hiç olmadı ,sabah ameliyat oldum öğleden sonra 15.00 de evimdeydim , 3. gün tamponlarım ve 1hafta sonrada alçım çıktı, ben sonuçtan memnunum bir haftalık burnum karşınızda :)
Eki Görüntüle 1506733 Eki Görüntüle 1506734 Eki Görüntüle 1506735 Eki Görüntüle 1506736
Teşekkür ederim canım :)geçmiş olsun canım çok güzel görünüyor burnuşun :)
Uzun süredir sitenin takipçisiyim sonunda 17.04.2015 tarihinde ameliyat oldum, beyaz tenli olduğum için morluklarım biraz daha var, ama ağrım sızım hiç olmadı ,sabah ameliyat oldum öğleden sonra 15.00 de evimdeydim , 3. gün tamponlarım ve 1hafta sonrada alçım çıktı, ben sonuçtan memnunum bir haftalık burnum karşınızda :)
Eki Görüntüle 1506733 Eki Görüntüle 1506734 Eki Görüntüle 1506735 Eki Görüntüle 1506736
kızlar nereden başlasam bilemiyorum, bekir bey özgüvenimin artmasını sağladı .. çok çok mutluyum onu tanıdığım için, bana böyle bi burnun olacak deselerdi inanmazdım yani hala rüyada gibiyim :) yaklaşık 1 ay önce muayeneye gitmiştim.. burnumu yaptırmak amaçlı gittiğim ilk doktordu ve bana o güveni verdi. hastalarıyla çok güzel ilgileniyor ve kesinlikle ameliyat öncesi gösterdiği ilgiyi ameliyat sonrası da fazlasıyla gösteriyor.. 18 nisanda sabah saat 11de ameliyat oldum ve saat itibariyle ameliyatımın 7. gününe girmiş bulunmaktayım :) sizlerle fotoğraflarımı paylaşmak istedim ilk defa yükleyeceğim umarım becerebilirim :)
şu an şiş burnum hala, ve göz altlarımda çok hafif morluklar kaldı fakat ışık hızıyla geçiyorlar maşallah :)şahsen ben flasterli ve şiş olmasına rağmen çok çok beğendim,
aslında flasterler çıkınca fotoğraf paylaşacaktım ama dayanamadım :) yorumlarınızı bekliyorum,ayrıca bekir beye ameliyat olmak isteyen fakat aklında soru işareti bulunan herkese de yardımcı olabilirim :) şiddetle tavsiye ediyorum :))
Cok güzel olmus canım önden görüntüsü nasıl[photo="medium"]1229913[/photo] 4. ayim bitti artik sislikler inmeye burnum oturmaya basladiiiiii
Ilk fotograf ameliyat oncesi- 2. fotograf ilk 1-2 ay- 3. fotograf simdiki hali.
Canım senin burnun harika oldu ben bayıldım :)) sıra ben de bekir beyin yaptığı burunların hepsini beğeniyorum resimlerini gördüklerim için söylüyorum.2 mayısta ben de ameliyat oluyorum biliyorsun zaten umarım benim de senin ki gibi güzel burnum olur.
[photo="medium"]1229307[/photo]Cok güzel olmus canım önden görüntüsü nasıl
Aslında önden cok kötü değilmiş önceden de ama cok cok güzel olmus ben de haftaya olucam cok korkuyorum:-([photo="medium"]1229307[/photo]
bu da onden goruntusu, daha tam oturmasada burnum hala sisler var biraz ama cok memnunum, nefes alabiliyorum, yasam kalitem artti. 6. ay ve 1. sene mi sabirsizlikla bekliyorum. tesekkur ederim yorumun icin. darisi tum isteyenlerin basina
İnşallah canım az kaldı gün sayıyorum :)çok teşekkür ederim canım benimm, inşallah sende sonucundan memnun kalacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?