kızlar benim ameliyat olalı iki ay oldu ya burnum ilk başta kalkıktı sonra git gide ucu iyice düştü şimdi yandan karga gibi duruyor ya aranızda benm gibi olan var mıydı yalvarıyorum yardmcı olun lütfen
Ya bu nasıl bi şeydir burnunda zatn problem yokmuş bu doktor hiç mi anlamadı ne istediğini! Biraz kaldırcakmış o kadar. Tekrar doktora gittin mi söyledin mi şikayetini canım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen katılıyorum cnm bnm burnum küçük ve hiç kemer yoktu sadece kalkıcaktı ucu. Doktora gtmedim çünkü ünv min oldugu yerde konyada bn şuan evdeym istda.çok ağır konuşacagımdan korkuyorum o yüzden konyaya gidince de yanına gtmicem gerçekten ağlıyorum sürekli çok sinirlerim bozuk
Maalesef bende de aynı durum var cok cirkin degil ama yandan cok egri bir burnum var bazisi laf ediyor bazisi böyle guzelsin bozma diyor ama ben takinti yaptim ozguvenimi yitiriyorum gunahindan korkuyorum senin icin rahat mi yaptirdiktan sonra huzursuzluk yasadin miYa ben bu isin gunahini cok dusundum ama eski burnuma cok takmistim yani psiolojim bozuk degil ama takikti. Yani her firsatta Allahin verdigini Allaha sikayet edip isyan etmektense duzelttireyim gunahi sevabi boynuma dedim napim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iste bu😁
coook güzel! cok yakismis!masallah.. doktorun kim? ayrica fiyatini da paylasabilirsen cok sevinirim.
sol tarafımda şişlik var daha 4 ay falan oldu
nerede ve kime yaptırdın burnunu çok beğendim maşallah
yaaaa tam istediğim burun gercekten cok begendım hangı doktora gıttınız
Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))
Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))
Kızlar 13. gün
Henüz bir şey söylemek için erken çünkü birkaç nokta var aklıma takılan ama şişliklerin inmesini bekliyorum.Umarım daha doğal ve sorunsuz sonuca ulaşırım.Eki Görüntüle 1106958
Maalesef bende de aynı durum var cok cirkin degil ama yandan cok egri bir burnum var bazisi laf ediyor bazisi böyle guzelsin bozma diyor ama ben takinti yaptim ozguvenimi yitiriyorum gunahindan korkuyorum senin icin rahat mi yaptirdiktan sonra huzursuzluk yasadin mi
Evet bende yaz kis acik sac ile geziyorum toplu olsa yandan sadece egri burun olarak geziyorum şimdiye kadar bu yöntemlerle cok dikkat cekilmeden kurtardim ama yinede konusu acilinca seninki de sivri kemerli diyenler varRahatsizlik yasamadim canim nebilim hic başka gunahim yok mu dedim hem sağlık olarak rahatsız ediyordu eğrilik yüzünden akinti asagi inemedigi için genzimde birikiyor ve genzimde hem tat hem koku duyumu etkileyen iğrenç bir tat oluşuyordu. Oyleki çoğu zaman yemek yiyemiyor tabagimdakini döküyordum midem kalkiyordu. Görüntü değişmeden duzelmicekti benim durumum zaten kemik kirilacakti duzeltilecekti.
Ama sadece estetik kaygiyla da olabilirdim çünkü gerçekten insani hayatin her anlamında etkiliyor. Yüzümüz bu sonuçta hoş görünmediği zaman özgüven psikoloji kalmıyor.
Küt sac hastasi olduğum halde büyük ve kemerli burunla iğrenç durduğu için kestiremiodum en basitinden.
Evet bende yaz kis acik sac ile geziyorum toplu olsa yandan sadece egri burun olarak geziyorum şimdiye kadar bu yöntemlerle cok dikkat cekilmeden kurtardim ama yinede konusu acilinca seninki de sivri kemerli diyenler var
Kesinlikle.saclarimi toplayip gezebilecegim ve kimsenin de burun konusu acilinca evet ya seninki demesini takmiycam artik. Gerçekten sempatik boyle güzel Allah yaratmis bozma caiz degil diyorlar...evet feci degil asla da bir kiza gore kibar degil keske foto koyabilsem buyuk eğri ve yandan kemerli..ama iste günah agirligi altinda kafam karışıyor diyanete bile sordum caiz degil yapisi oyle dedi.Bana da diyorlardi çoğu zaman senin burnunun biseyi yok deniyordu. Onlari diyenler ameliyattan sonra yüzün gözün acilmis resmen dediler yani samimiyetsizlikleri ortaya cikti:))
Burnum tamamen seklini alinca ilk isim küt sac kestirmek olacak. Ya da uzun sacima baliksirti orgu yapicam. Burun büyüklugunden yapamadigim ne varsa yapicam:))
Kesinlikle.saclarimi toplayip gezebilecegim ve kimsenin de burun konusu acilinca evet ya seninki demesini takmiycam artik. Gerçekten sempatik boyle güzel Allah yaratmis bozma caiz degil diyorlar...evet feci degil asla da bir kiza gore kibar degil keske foto koyabilsem buyuk eğri ve yandan kemerli..ama iste günah agirligi altinda kafam karışıyor diyanete bile sordum caiz degil yapisi oyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?