- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 34
Ee oğlunuz olacak derse vaz mı geçeceksiniz denemekten???Bende öyle yaptım 100 TL ayni sonuç bekliyorum hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee oğlunuz olacak derse vaz mı geçeceksiniz denemekten???Bende öyle yaptım 100 TL ayni sonuç bekliyorum hayırlısı
Hayir aslında ama erkek çocuğu olma fikrine daha yakin hissederim belki sağlıklı olsun da önemli olan o kız derse bile belki oğlan olur Allah bilir ama yorumlarda çok kişi yazmış beni bildi felan diye bakacağım diğerlerini bilecekmiEe oğlunuz olacak derse vaz mı geçeceksiniz denemekten???
Komisyon veriyor onlara da muhtemelenBen yazdım bu kadina birinin önerisi ile yazıyorum size ordan buldum dedim
Demiş ki arkadaşınızın adı ne?
Dedim ki fark eder mi? Bu işi yapıyorsunuz baktım inceledim yazdım…
Demiş ki evet fark eder vergi veriyorum. Eee yani?![]()
Bende bekliyorum sabırsızlıkla. Yaptırmayı düşünüyorum sayfayı inceledim.İnşallah biran evvel gelir sonuçlarpaylaşırım tabiki
Yani öyle tuhaf yanıtlar verdi ki atarım buraya görüşme netlesinceKomisyon veriyor onlara da muhtemelen![]()
Ben sorun yaşamadım bilmiyorum yaptığı işlemin açıklamasını göndermiş öncelikle sonra sadece nesil deyince tek soru yapalım dedi ucret listesi gonderdi bende elimi ve nesil cizgisi bulunan yeri çekip attım bir kaç güne gelir dedi bekliyorum bakalımDayanamadım yazdım ilginç şeyler diyorsunuz ve soruyorsunuz diye yazışmaları atacağım size. Ya hizmet söyle değil midir” ürünü ya da işlemi sorarsın fiyatı verir ya kabul edersin ya etmezsin”
İlginç bir iletişim, daha iletişim kuramıyoruz ki analizi nasıl yapacak Allah aşkı icin
Bende öyle diyordum da ama ogullarimi bilmiş olmasına hayret2023'ün dünyasında böyle şeylere inanıp para verdiğinize inanamıyorum.![]()
link atar misinEvet var ben edebiyat öğretmeniyim el ilmiyle alakalı birçok alimin kitaplarına baktım. Instagramda ilmi kef diye bir sayfaya elimi gönderdim söyledigi şeylerin hayatimla hiçbir alakası yoktu. Yüksel hanımı buldum kürtaj olmuştum doktor bana pelvik kemiğib çok dar normal doğum yapamazsin demişti böbrek taşı sorunum var elimden doğumun sezeryan eğilimli böbrek sorunun var doğumda kan ile ilgili problemin olabilir dedi ve bizde kan uyuşmazlığı var 26 nin sonu 27 in başında gebelik görünüyor dedi ve hamileyim söyledigi videoyu arkadaşlarıma atınca hepsi şok oldu bence önyargılı olmadan önce daha detaylı bakın![]()
Şunu sormak istemiş yurtiçi mi yurtdışı mi ödeme yapacaksınız fiyatı değişiyor şeklinde çok tatlı bir insan ben de sorun yaşamamıştımBen mesaj yazdım bu Yüksel Kaya’ya böyle ilginç bir diyalog oluştu.
Arkadaş önerisi ile yazıyorum dedim. Saçma sapan seyler sordu, analiz yaptıracaktım yaptırmam kadinin dilini anlamadım ki saçma sapan seyler Allah askina
Yok onu anladım. Benim mesela sipariş sayfam var direkt bilgi veriyorum şehir içi xxx şehir dışı kargo xxx elden teslim var şehir içi vb.Şunu sormak istemiş yurtiçi mi yurtdışı mi ödeme yapacaksınız fiyatı değişiyor şeklinde çok tatlı bir insan ben de sorun yaşamamıştım
Bana direkt fiyat bilgisi atmıştı zaten otomatik geliyor fiyat bilgisiYok onu anladım. Benim mesela sipariş sayfam var direkt bilgi veriyorum şehir içi xxx şehir dışı kargo xxx elden teslim var şehir içi vb.
Mesajın devamı o kadar karmaşık geldi ki asla net olamadım anlayamadım ne demek istiyor neden biyle şeyler soruyor.
Analiz yaptıracağım ona yazma amacım başka ne olabilir ki çok ilginc
Sırf kız olsun diye yapacaksınız hiç o riske girmeyin derim. Yumurtlama tarihine göre yapılan ilişkide ancak şansınızı %1 arttırmış olursunuz. Ben yumurtlama günü kıza hamile kaldım, o teoriye göre erkek olmalıydı, yani tutmadı. Bunun gibi pek çok örnek var.Hanımlar ben üç erkek çocuk annesiim yaşım 30 cok şükür yavrularım bana yetiyor. Fakar yaklaşık 1 senedir eşim bebek istiyor ama kız bebek olsun ama erkek olsada Allah'ın takdirine bağlı başımız gözümüz üstüne. Ben istemiyorum aslında Allah olmayanlara nasip etsin ama eşim kız bebek istediği için çok zoruma gidiyor kotu bişey anlamında değil üzülüyorum erkek olursa kız bebek gene içinde ukte kalacak kız olana kadar doğuracak halimde yok tabiki . Sorum şu.
Yumurtlama oncesi ilişki ile kızı olan var mi yada şu duayi yaptım şu sureyi okudum oldu diyen varmı kayinvalidem uc erkek bir kiz olmus ona cekmissin diyorlar asli varmi inanasim yok acikcasi mumkunse yargılayacak insanlar yazmasın herkes kendi düşüncesinde hür evlat ayrımı yapmıyoruz tabiki ama kız evlat illaki başkadır baba icin
Lisanslı ev hanımı yaz çıkıyorlink atar misin
Böyle tavsiyeler vermeyin, o da en fazla %50 tutuyor. Benim iki çocuğumda da yanlış çıktı, doğru çıksa bile ancak tesadüftür. Kimin kaç çocuğu olacağını, cinsiyetlerinin ne olacağını yalnızca Allah bilir. Konu sahibinin kaderinde sadece erkek evlat varsa kim ne yapabilir?Cin takvimi deneyin
Merhaba kızınız olursa ya da netice ne olursa bizi bilgilendirir misiniz. Kader arkadaşıyız .3. oğluma hamileyim ve kız evlat askiilee yanıp tutuşuyoruz ama olmuyor olmuyorHanımlar ben üç erkek çocuk annesiim yaşım 30 cok şükür yavrularım bana yetiyor. Fakar yaklaşık 1 senedir eşim bebek istiyor ama kız bebek olsun ama erkek olsada Allah'ın takdirine bağlı başımız gözümüz üstüne. Ben istemiyorum aslında Allah olmayanlara nasip etsin ama eşim kız bebek istediği için çok zoruma gidiyor kotu bişey anlamında değil üzülüyorum erkek olursa kız bebek gene içinde ukte kalacak kız olana kadar doğuracak halimde yok tabiki . Sorum şu.
Yumurtlama oncesi ilişki ile kızı olan var mi yada şu duayi yaptım şu sureyi okudum oldu diyen varmı kayinvalidem uc erkek bir kiz olmus ona cekmissin diyorlar asli varmi inanasim yok acikcasi mumkunse yargılayacak insanlar yazmasın herkes kendi düşüncesinde hür evlat ayrımı yapmıyoruz tabiki ama kız evlat illaki başkadır baba icin