Öncelikle olmayanların sonrada benim bir kızım olsun

Ee oğlunuz olacak derse vaz mı geçeceksiniz denemekten???
Hayir aslında ama erkek çocuğu olma fikrine daha yakin hissederim belki sağlıklı olsun da önemli olan o kız derse bile belki oğlan olur Allah bilir ama yorumlarda çok kişi yazmış beni bildi felan diye bakacağım diğerlerini bilecekmi

Ben yazdım bu kadina birinin önerisi ile yazıyorum size ordan buldum dedim
Demiş ki arkadaşınızın adı ne?
Dedim ki fark eder mi? Bu işi yapıyorsunuz baktım inceledim yazdım…
Demiş ki evet fark eder vergi veriyorum. Eee yani? 😁

Dayanamadım yazdım ilginç şeyler diyorsunuz ve soruyorsunuz diye yazışmaları atacağım size. Ya hizmet söyle değil midir” ürünü ya da işlemi sorarsın fiyatı verir ya kabul edersin ya etmezsin”

İlginç bir iletişim, daha iletişim kuramıyoruz ki analizi nasıl yapacak Allah aşkı icin

Dayanamadım yazdım ilginç şeyler diyorsunuz ve soruyorsunuz diye yazışmaları atacağım size. Ya hizmet söyle değil midir” ürünü ya da işlemi sorarsın fiyatı verir ya kabul edersin ya etmezsin”

İlginç bir iletişim, daha iletişim kuramıyoruz ki analizi nasıl yapacak Allah aşkı icin
Ben sorun yaşamadım bilmiyorum yaptığı işlemin açıklamasını göndermiş öncelikle sonra sadece nesil deyince tek soru yapalım dedi ucret listesi gonderdi bende elimi ve nesil cizgisi bulunan yeri çekip attım bir kaç güne gelir dedi bekliyorum bakalım

Kızlar benim sonuç geldi 😁 cidden üç oğlumu bildi ve büyük oğlum bana benziyor digeri baba tarafı . Dördüncü de erkek dedi yakın zamanda var gebelik dedi

Ben mesaj yazdım bu Yüksel Kaya’ya böyle ilginç bir diyalog oluştu.
Arkadaş önerisi ile yazıyorum dedim. Saçma sapan seyler sordu, analiz yaptıracaktım yaptırmam kadinin dilini anlamadım ki saçma sapan seyler Allah askina

Eklentiler

• IMG_5722.png
    IMG_5722.png
    152,5 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_5723.png
    IMG_5723.png
    192,8 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_5724.png
    IMG_5724.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_5725.png
    IMG_5725.png
    213,8 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_5726.png
    IMG_5726.png
    268,9 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_5727.png
    IMG_5727.png
    228,4 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_5728.png
    IMG_5728.png
    185 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_5729.png
    IMG_5729.png
    200,8 KB · Görüntüleme: 162
Evet var ben edebiyat öğretmeniyim el ilmiyle alakalı birçok alimin kitaplarına baktım. Instagramda ilmi kef diye bir sayfaya elimi gönderdim söyledigi şeylerin hayatimla hiçbir alakası yoktu. Yüksel hanımı buldum kürtaj olmuştum doktor bana pelvik kemiğib çok dar normal doğum yapamazsin demişti böbrek taşı sorunum var elimden doğumun sezeryan eğilimli böbrek sorunun var doğumda kan ile ilgili problemin olabilir dedi ve bizde kan uyuşmazlığı var 26 nin sonu 27 in başında gebelik görünüyor dedi ve hamileyim söyledigi videoyu arkadaşlarıma atınca hepsi şok oldu bence önyargılı olmadan önce daha detaylı bakın 🍀
link atar misin

Ben mesaj yazdım bu Yüksel Kaya’ya böyle ilginç bir diyalog oluştu.
Arkadaş önerisi ile yazıyorum dedim. Saçma sapan seyler sordu, analiz yaptıracaktım yaptırmam kadinin dilini anlamadım ki saçma sapan seyler Allah askina
Şunu sormak istemiş yurtiçi mi yurtdışı mi ödeme yapacaksınız fiyatı değişiyor şeklinde çok tatlı bir insan ben de sorun yaşamamıştım

Şunu sormak istemiş yurtiçi mi yurtdışı mi ödeme yapacaksınız fiyatı değişiyor şeklinde çok tatlı bir insan ben de sorun yaşamamıştım
Yok onu anladım. Benim mesela sipariş sayfam var direkt bilgi veriyorum şehir içi xxx şehir dışı kargo xxx elden teslim var şehir içi vb.
Mesajın devamı o kadar karmaşık geldi ki asla net olamadım anlayamadım ne demek istiyor neden biyle şeyler soruyor.
Analiz yaptıracağım ona yazma amacım başka ne olabilir ki çok ilginc

Yok onu anladım. Benim mesela sipariş sayfam var direkt bilgi veriyorum şehir içi xxx şehir dışı kargo xxx elden teslim var şehir içi vb.
Mesajın devamı o kadar karmaşık geldi ki asla net olamadım anlayamadım ne demek istiyor neden biyle şeyler soruyor.
Analiz yaptıracağım ona yazma amacım başka ne olabilir ki çok ilginc
Bana direkt fiyat bilgisi atmıştı zaten otomatik geliyor fiyat bilgisi

Hanımlar ben üç erkek çocuk annesiim yaşım 30 cok şükür yavrularım bana yetiyor. Fakar yaklaşık 1 senedir eşim bebek istiyor ama kız bebek olsun ama erkek olsada Allah'ın takdirine bağlı başımız gözümüz üstüne. Ben istemiyorum aslında Allah olmayanlara nasip etsin ama eşim kız bebek istediği için çok zoruma gidiyor kotu bişey anlamında değil üzülüyorum erkek olursa kız bebek gene içinde ukte kalacak kız olana kadar doğuracak halimde yok tabiki . Sorum şu.
Yumurtlama oncesi ilişki ile kızı olan var mi yada şu duayi yaptım şu sureyi okudum oldu diyen varmı kayinvalidem uc erkek bir kiz olmus ona cekmissin diyorlar asli varmi inanasim yok acikcasi mumkunse yargılayacak insanlar yazmasın herkes kendi düşüncesinde hür evlat ayrımı yapmıyoruz tabiki ama kız evlat illaki başkadır baba icin
Sırf kız olsun diye yapacaksınız hiç o riske girmeyin derim. Yumurtlama tarihine göre yapılan ilişkide ancak şansınızı %1 arttırmış olursunuz. Ben yumurtlama günü kıza hamile kaldım, o teoriye göre erkek olmalıydı, yani tutmadı. Bunun gibi pek çok örnek var.
Kayınvalidenize çekmiş olma mevzusuna gelince de, kayınvalidemin üç oğlu var kızı yok, benim ikinci bebeğim kız. Babaannemin 4 oğlu oldu kızı yok, torunlarının çoğu kız 😊 Yine buna benzer bir çok örnek var.
Bunlardan ziyade başka bir teori var; o da bazı erkeklerin yalnızca erkek spermlerinin olduğunu söylüyor. Ne kadar bilimsel bilemiyorum ama buna inanan bir kesim var.
Kız evlat duygusunu da tatmak istemeniz çok doğal, sizi çok iyi anlıyorum. Ama Allah vermediyse vardır bir hayır. Üç erkek evlat sizin için kız evlattan daha hayırlıymış demekki. Evlatlarınızı sağlıkla büyütün inşaAllah.

Cin takvimi deneyin
Böyle tavsiyeler vermeyin, o da en fazla %50 tutuyor. Benim iki çocuğumda da yanlış çıktı, doğru çıksa bile ancak tesadüftür. Kimin kaç çocuğu olacağını, cinsiyetlerinin ne olacağını yalnızca Allah bilir. Konu sahibinin kaderinde sadece erkek evlat varsa kim ne yapabilir?

Hanımlar ben üç erkek çocuk annesiim yaşım 30 cok şükür yavrularım bana yetiyor. Fakar yaklaşık 1 senedir eşim bebek istiyor ama kız bebek olsun ama erkek olsada Allah'ın takdirine bağlı başımız gözümüz üstüne. Ben istemiyorum aslında Allah olmayanlara nasip etsin ama eşim kız bebek istediği için çok zoruma gidiyor kotu bişey anlamında değil üzülüyorum erkek olursa kız bebek gene içinde ukte kalacak kız olana kadar doğuracak halimde yok tabiki . Sorum şu.
Yumurtlama oncesi ilişki ile kızı olan var mi yada şu duayi yaptım şu sureyi okudum oldu diyen varmı kayinvalidem uc erkek bir kiz olmus ona cekmissin diyorlar asli varmi inanasim yok acikcasi mumkunse yargılayacak insanlar yazmasın herkes kendi düşüncesinde hür evlat ayrımı yapmıyoruz tabiki ama kız evlat illaki başkadır baba icin
Merhaba kızınız olursa ya da netice ne olursa bizi bilgilendirir misiniz. Kader arkadaşıyız .3. oğluma hamileyim ve kız evlat askiilee yanıp tutuşuyoruz ama olmuyor olmuyor 😢😢😢

Back