Hanımlar ben üç erkek çocuk annesiim yaşım 30 cok şükür yavrularım bana yetiyor. Fakar yaklaşık 1 senedir eşim bebek istiyor ama kız bebek olsun ama erkek olsada Allah'ın takdirine bağlı başımız gözümüz üstüne. Ben istemiyorum aslında Allah olmayanlara nasip etsin ama eşim kız bebek istediği için çok zoruma gidiyor kotu bişey anlamında değil üzülüyorum erkek olursa kız bebek gene içinde ukte kalacak kız olana kadar doğuracak halimde yok tabiki . Sorum şu.
Yumurtlama oncesi ilişki ile kızı olan var mi yada şu duayi yaptım şu sureyi okudum oldu diyen varmı kayinvalidem uc erkek bir kiz olmus ona cekmissin diyorlar asli varmi inanasim yok acikcasi mumkunse yargılayacak insanlar yazmasın herkes kendi düşüncesinde hür evlat ayrımı yapmıyoruz tabiki ama kız evlat illaki başkadır baba icin
Yumurtlama oncesi ilişki ile kızı olan var mi yada şu duayi yaptım şu sureyi okudum oldu diyen varmı kayinvalidem uc erkek bir kiz olmus ona cekmissin diyorlar asli varmi inanasim yok acikcasi mumkunse yargılayacak insanlar yazmasın herkes kendi düşüncesinde hür evlat ayrımı yapmıyoruz tabiki ama kız evlat illaki başkadır baba icin