Öncelikle merhabalar lütfen yardımcı olun bir sorunum var belki sizinde başınıza gelmiştir

Sarokk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
170
53
98
41
Çok zor bir durumdayım şuan nerden başlasam saat7 civarlarinda midem bulandı kustum biraz kendimi zorladım sanırım ve arkasından yemek yedim ve yemek ler bulantım olmadan geri geldi boğazıma kadar çıktı ve rahatsız oldum tekrar midemi boşalttım ve yattım sabah kalktığımda sanki yutak borumda bişey varmış gibi bi his nasılmı yemek yerken boğazda kalır hani hap felan yutunca takılır aynen öyle işte daha sonra kahvaltı yaptım ve olduğu gibi geri geldi nefes darlığıda yapıyor ama yemek borumdaki takılma hissi hiç geçmiyor ve cabası yediklerim yukarı boğazıma geliyor feci şekildede sırtim ağrıyor yataklara düştüm bu nedir geçermi çok çaresizim ne olur beni aydınlatın lütfen

doktora gitmeyi deneseniz..
Gittim şu an ilaç kullanıyorum ama hala şikayetlerim devam ediyor

Doktor, hastane, acil... Millet ne desin sana burdan
Bu konuyu buraya açmamin nedeni belki bu rahatsızlığı geçiren olmuştur bana yol gösterir doktora gittim ilaç kullanıyorum ama hala devam ediyor rahatsızlığım inanın çok zor durumdayım

doktor ne dedi?

geçmediyse, çok kötüyseniz başka doktora gidin? gerekli tahliller yapılmamıştır belki.

burdaa laf söleyip şunu yap böle yap diyince agrın geçmez yazana kadar bi doktora acile gitsen cnm ciddi bişeyde olabilr yani hastane doktr heryerde bi gidip görün

Geçmiş olsun
Geçmeyen şikayetleriniz için başka bir doktora olmadı 3.bir doktora gitmenizi öneririm.
Şİkayetlerinizide kısa vadede düşünmeyin ilk 1 hafta kulanımdan sonra buna karar verin

burdaa laf söleyip şunu yap böle yap diyince agrın geçmez yazana kadar bi doktora acile gitsen cnm ciddi bişeyde olabilr yani hastane doktr heryerde bi gidip görün
Gittim bi sonuç alamadım şikayetim hala devam ediyor çok bunaldım

Geçmiş olsun
Geçmeyen şikayetleriniz için başka bir doktora olmadı 3.bir doktora gitmenizi öneririm.
Şİkayetlerinizide kısa vadede düşünmeyin ilk 1 hafta kulanımdan sonra buna karar verin
Tşk ederim kullanıyorum ilaçları ama rahatlama sağlamıyor umarım bu rahatsızlığı bi atlatan çıkarda akıl verir bana çok önceden bi üye benim şikayetimin aynısını yazmış buraya ona ulaşamadım

Reflüye benziyor şikayetleriniz. Asitli şeyler,kahve tüketmeyşn bir müddet. Gece yüksek yastıkla yatın. Mideyi çok boş bırakmayın. Önerebileceğim bunlar. Yakın zamanda sıkı bir diyet yaptıysanız o da sebep olabilir. Geçmiş olsun

Diyet hiç yapmadım dediğıniz gibi yüksek yastıkta yatıyorum ama bi fayda yok yemek borumdaki takıntı da cabası nedir aca düşünüyorum

Mide asiti yemek borunuzu veya kapakçığı tahriş etmiş tir. Tabiki ilk olarak doktor öneririm. Kapakçık zarar görürse reflü olur. Sürekli yaşarsınız. Bir süre asit arttırıcı yiyicek içecek kullanmayın. Çok soğuk ve sıcak ta.. Tuz şeker limon salça baharat gibi şeyler de tuketmeyin. Doktorunuz gerek duyarsa endoskopi ister yada mide koruyucu verir

Endoskobi yaptırdım parça aldı herşey normal diyor bir sürü ilaç kullan geçer diyor ama hiç bi rahatlama yok sanki yemek borumda bişey takılmış gibi bi his mahvediyor beni
Başka doktora gidin. Parça her endoskopi de alınır. Ama reflüyü malesef her doktor teşhis edemiyor

Ben anlamadım konu sabah olmuş gibi doktora gidip endıskopi yaptırdım diyorsunuz

Ilaçlarınızı için sadece üşürmüş bile olabilirsiniz çıkarırken de tahrik olmuştur

Haşlanmış patates makarna pirinç lapası ekmek bir süre bunları yiyin toparlasın mide ama aç da kalmayın

Bir hafta oldu rahatsızlanalı ve hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…