onceki yasam

hehe ben güney amerikada dansci yada sarkiciymisim:)yine kadinmisim:)
hakikaten latin danslarina bayilirimmm:)))

Bugünkü adıyla Güney Avustralya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1125 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir kazıcı veya müteahhittiniz..

çok ilginç

Bende kadınmışım ve 1850 yılında doğmuşum.Güney japonyada.Alllah allah gözlerimde çekik:)) :1shok: Bir kazıcı veya müteahitmişim.Çok eğlenceli.

daha önceleri buna benzer bir deney yapmıştım. ama erkek çıkmıştım. burda kadınım. bilgiler aynı. paylaşımın için sağol.

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla Kore ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1450 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir kimyacı veya zehir üreticisiydiniz..

kaydirigubbakcemile

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla Suudi Arabistan ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1050 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Asi tip. Her ortamda -politika, iş, din, ev idaresi- değişiklik için ilham olurdunuz. Lider olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun (Yeniden doğuşunuzun) nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: Tevazuyu ve spiritüel ilkelere inanmayı öğrenmek. Yüce Mantık'a inanmalısınız.

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla Filipinler ülkesi yakınlarında bir yerlerde 900 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir yazar, dramatist veya ritüel düzenleyicisiydiniz..

Acımasız bir karakter, kritik anlarda kararlarını dikkatle tartma, muhteşem bir oto kontrol ve güçlü bir irade. Böyle insanlardan genellikle hoşlanılır fakat onlar her zaman sevilmezler.

ya erkekmişimm inanmıyorummm :KK43:

Teşhis:Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla İtalya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 625 Yılı içerisinde doğdunuz.
Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz..
Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.
Bu enkarnasyonunuzun (Yeniden doğuşunuzun) nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Dersiniz: İnsanlara karşı nazik tavır geliştirme, anlayış ve şefkat hediyesini elde etme.

Ayyyyyyy hep böyle olsun istemiştimmm :1shok: delikafadulden

Teşhis:

Bugünkü adıyla Tayland ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1325 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir kuyumcu veya saat imalatçısıydınız..

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bugünkü adıyla Afrika ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1450 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir kimyacı veya zehir üreticisiydiniz..

amanın korktum kendimden
yav ben kimyayı hiç sevemedim ki
acaba bu yüzden mi
önceki hayatımda gına gelmiş olmalı
bi daha dünyaya gelirsem tövbe uğraşmam bu işle demişim hereldeaklinialirimsmile

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. Yeniden doğuşta bu değişmiş olabilir..

Bugünkü adıyla Güney Çin ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1075 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir kazıcı veya müteahhittiniz..

Çok eğlenceliymiş teşekkürler

Bugünkü adıyla Kuzey Japonya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 1575 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir öğretmen, matematikçi veya jeologdunuz..

ukrayna'da 1175'te doğmuşum..vay be hemde yüzbaşımışım:)))ammada kariyer varmış :))tamda hayalimdeki meslek hani yani:))

Son düzenleme:
Teşhis:

Bugünkü adıyla Okyanusya ülkesi yakınlarında bir yerlerde 400 Yılı içerisinde doğdunuz.

Bir kuyumcu veya saat imalatçısıydınız..

önceki yaşamımda bir kadınmışm ama şimdiki yaşamımda erkek olablirmişim :)bide öğretmenmişim.geyik oldu yani:=:KK49:

X