• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önceki deneyimler yine olacak gibi geliyor sizin de öyle mi

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selam nasılsınız 💜

Ben 3.defadir tüp bebek tedavisine başardım.

Daha öncekiler hep olumsuz sonuçlandı ve kendiliğinden olan gebeliklerim kimyasal ve diş gebelik olarak hüsrandı.

Şimdi yeni başladık çağırdıklarında gidiyorum kan vb testler oluyor. Beta vermeye gittim panikten kalbim duracaktı intralipid serum verilecekti mesela damarlarım buzusmustu gerginlikten her yerimi deldiler damar yoktu.

Aşırı gergin ve kaygılıyım sizde böyle miydiniz? Ne zaman rahatladınız?

Kalp atışını duyunca iyi oldunuz mu? Benim daha önce kese görünmüştü ama kalp atışı yoktu gelişimi durmuştu aklıma sürekli kötü yaşadıklarım geliyor bunalıyorum

Canım inanki hiç bir zaman rahat olamıyoruz kan veriyoruz iki gün de bir artacak mı korkusu onu atlatiyoruz bu sefer kese sağlıklı mı onu atlatiyoruz acaba boş gebelikmi bebek oluşacak mi soruları bebek göründü acaba kalp atışı olucak mi kalp atışını duyduk acaba sağlıklı bir şekilde ilerleyecek mı benim 7+2 de çok fazla kanamam başladı gece 4 de acaba dustumu bişey mi oldu diye saatlerce ağlama. Her kontrole gittiğimizde ilk kalbine bakıp atıyor mu diye bakma oy oy o kadar zor ki bu cuma 12+3 olucam kontrolüm var inşallah güzel haberlere devam ederim yine yani anlayacağın hiç bir zaman rahat olamıyoruz ❤️ama kalp atışını duyunca ister istemez biraz için rahat oluyor ❤️

Canım inanki hiç bir zaman rahat olamıyoruz kan veriyoruz iki gün de bir artacak mı korkusu onu atlatiyoruz bu sefer kese sağlıklı mı onu atlatiyoruz acaba boş gebelikmi bebek oluşacak mi soruları bebek göründü acaba kalp atışı olucak mi kalp atışını duyduk acaba sağlıklı bir şekilde ilerleyecek mı benim 7+2 de çok fazla kanamam başladı gece 4 de acaba dustumu bişey mi oldu diye saatlerce ağlama. Her kontrole gittiğimizde ilk kalbine bakıp atıyor mu diye bakma oy oy o kadar zor ki bu cuma 12+3 olucam kontrolüm var inşallah güzel haberlere devam ederim yine yani anlayacağın hiç bir zaman rahat olamıyoruz ❤️ama kalp atışını duyunca ister istemez biraz için rahat oluyor ❤️
Yaaa hepimiz öyle düşünüyoruz demek ki doğal bir süreç olarak görünüyor o zaman, o kadar korkuyorum ki kan sonuçları ne olacak kese oluşacak mı hastane günlerinden bir gün önce özellikle gerginlikten ağlayasım geliyor 😢🙏🏻

Yaaa hepimiz öyle düşünüyoruz demek ki doğal bir süreç olarak görünüyor o zaman, o kadar korkuyorum ki kan sonuçları ne olacak kese oluşacak mı hastane günlerinden bir gün önce özellikle gerginlikten ağlayasım geliyor 😢🙏🏻
Evet hepimiz öyleyiz öyle zorki beklemek Rabbim yardımcımız olsun ❤️

Back