• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onceden aldım sımdı begenmıorum daha kullanmadım bile

cnm bence aldığın şeylere çok bakma çünkü insan baktıkça bişiler buluyor ve başka şeylerle karşılaştırıyor.
uzun bi süre bakma unut gitsin sonra yeniden baktığında sana güzel geldiğini göreceksin.

cnm bence aldığın şeylere çok bakma çünkü insan baktıkça bişiler buluyor ve başka şeylerle karşılaştırıyor.
Uzun bi süre bakma unut gitsin sonra yeniden baktığında sana güzel geldiğini göreceksin.

cok tatlısınız sagolun ya bıraz moralım duzeldı :1::1::1::1::1::1::1:

isterse 2 sene olsun, kullanılmamış ilk aldındığı gibi duruyorsa modeli değiştiriyorlar. içine sinmezse diye söylüyorum tabii, bence de güzel demiştim.

Gayet güzel ve hoş biliyor musun
Hem de iki takımın da...
Ayrıca o yemek takımına bayıldım
Düşün ki onu bile bulamayan alamayanlar var be canım...
Sen çok şanslısın...
Güle güle kullan canım

[ı]gayet güzel ve hoş biliyor musun
hem de iki takımın da...
Ayrıca o yemek takımına bayıldım
düşün ki onu bile bulamayan alamayanlar var be canım...
Sen çok şanslısın...
Güle güle kullan canım
[/ı]

ouuuyyy sagol ya dogru soyluosun sekerım yaa o zaman bunlar sanaaaaaaaaa :71::71::71::71::71::71::71::71:

canımm bence yemek takımın gayet hos çatal bıcak takımında ölee:))

ikisi de gayet güzel canım güle güle kullan
ayy biz kadınlar kendimize dert edecek bişeylere ne kadar da muhtacız:1:

bence çok güzel hiç öle şeyler düşünme.günlük kullanırsın misgibi şık şık misafirlerini ağırlarsın.

Bence çok takılma bu desen konusuna önemli olan tabakların değil tabakların içinde ikram edecek olduğun yemeklerdir.

:34:

yemek takımın biraz benimkine benziyor canım,benim ki de karaca,henüz kullanılmadı çeyizdeler.çok güseller niye böle düşündüğünü anlamadım.hem zaten misafirlik takımlarda böle allı pullu desenli takımlar daha güsel bence,sadesini zaten hergün kullanıyorsun bir farkı olmalı bence:1: güle güle kullan ve sıkıntı yapma kendine.tabak-çanak-çatal-bıçak alt tarafı bizle mi yaşayacak.baktın sonra hiç içine sinmedi evlenince başka bir takım alırsın...:21: ve bir arkadaşın da burda da dediği gibi şükret canım bunları almak isteyipte alamayan nice insan var:14:

merhaba canım bence takımının modeli hoş ve güzel çatal bıçak takımında benimkinden karaca tatto modeli ben çok beğenerek aldım açıkçası eğer senin hoşuna gitmiyosa değiştirme imkanın var karaca üstüne bi miktar para verip değiştirme yapıyo bildiğim kadarıyla

Back