• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onceden aldım sımdı begenmıorum daha kullanmadım bile

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar bunlarda BENIM PORSELEN TAKIMIM VE CATAL BICAK KASIK TAKIMIM SIZCE GUZELLERMI BEN BUNU ERKENDEN ALDIM VE SUANDA ICIME SINMEMEYE BASLADI DAHA HIC KULLANILMAMAIS BILE YORUMLARINIZA IHTIYACIM VAR :19::19::19::19::19::19::19:
:59::59::59::59::59::59::59::59:

Eklentiler

• $Resimhhb.jpg
    $Resimhhb.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 119
  • $gg.jpg
    $gg.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $krckaracayemektakmmodel.jpg
    $krckaracayemektakmmodel.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 134
  • $Resimgg.jpg
    $Resimgg.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 101
  • $Resimhh.jpg
    $Resimhh.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 82
bence güzel canim neden begenmedinki?
cok abarti degil ama cok sade de degil.bence hos. güle güle kullan.hem senle mi yasicak ilerde degistirisin olmazsa.

aynen bencede çok hoş. Eğer beğenmediysen bunu günlük takımın yaparsın, Misafirler için farklı alırsın...

bana göre desenleri biraz fazla ama kötü değil, güzelmiş takımların. yine de içine sinmezse bazı markalar değişim yapıyor. aldığın yere gidip sorabilirsin.

Kızlar bu karacanın takımı ben porselenınden cok catalbıcak kasık takımının desenlerını suanda cocuksu bulmaya basladım cunku gecen sene almıstım

merhaba,

bence takimin güzel, kullanmani tavsiye ederim.. benim hosuma gitti...

güle güle kullanman dilegiyle... selamlar

Eğer değişim imkanı sağlıyorlarsa bir araştırın bence de.Öyle kötü değiller ama bende çok sevmedim.Asıl önemlisi sizin içinize sinmemiş olması zaten.​

Bence hoş. Benimkileri de annem kendi zevkine göre almış bi kaç sene önce, ilk gördüğümde beğenmiştim baya, sonra gönülsüz oldum bi ara, niçin böyle oluyor ki :26:

daha zarıf bısıler alabılırdım ama ve daha parlak benım bu aldıgım ne ya bole cocuk seyı gıbııııı :27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de beğendim canım çatal-bıçak takımından gelinimizde vardı kahvaltı da çıkartmıştı ben çok sevmiştim modelini yakından daha güzel bence

Back