• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce yumurta takibi mi , rahim filmi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.194
1.482
333
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim 🤲

Benimde öyle oldu ama doktorlar bunlara yönlendirmediler beni stres yapma diyip yolladılar hep yaş kaç

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum hormon ve sperm sonuçlarında bir sorun yok, pcos da değilim . 2 ayrı doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim bir ay dedi, diğeri direk rahim filmi istedi. Sizce mantıklı olan nedir ? Deneyimi ya da fikri olan yazarsa çok sevinirim 🤲
Yaşınız biraz varmış ama doktor bana 4,5 ay ilaç deneyelim olmazsa rahim filmi demişti ovulasyon testine şans verin bence

Bence ilk rahim filmi yapın kurtulun sonra yumurta takibi ve aşılamaya devam edersiniz bana doktor böyle önerdi

Gençken öyle oluyor :) benim yaşım 39 ..
Rahim filminden korkuyorum 1 ay femara dan bir şey olmaz diye düşünüyorum bilemedim ..
Yumurta takibini devlet hastanesinde yapıyorlar mı acaba onu doktor kendisi mi öneriyo biz mi istiyoruz bende 13 aydır deniyorum ama bi türlü hamilelik olmuyo maalesef 😐 kadın doğuma gittim bi kere bişey çıkmadı bi yıl dene olmazsa gene gel dedi bı daha gitmeyi düşünüyorum bu sefer ne onerir bilmiyorum ilaç yazar gönderir mu sadece özele gitme imkanım yok devletten randevu aldım

Back