Merhaba kızlar,yaklaşık 6-7 ay önce kardiyolojiye gittim.Sebebi ise çarpıntıydı.hızlı kilo aldığım için olduğunu düşündüm ben .doktor eko çetirdi.normal bir zamanda bile kalp atışları 90 larda falan oluyordu.ilaç verdi bunu iki ay kullan sonra tekrar gel dedi.bu arada holter de bağladı.geceleri uyurken kalp atışım zaman zaman 170leri vurmuş.ama kalbimde durma falan yoktu.ilacı iki ay kadar kullandım.ilk bir ay sakinleştim,kalp atışlarım düzene girdi gibiydi ama daha sonra ilaç hiç kullanmamışım gibi yine maraton koşar gibi atıyordu.iki ay sonra başka bir doktopra gittim çünkü taşınmıştım.bu doktorda holter bağladı.sonuçlar birinci ile hemen hemen aynı çıktı.bir de kalbime ultrason ile baktı.herhangi bir sorun bulamadı.demek ki senin kalp atışın böyle dedi.ilaç falan vermedi.
ama ilk doktorum demişti ki kalbin bu ritimle atarsa bir zaman sonra kalp yetmezliği oluşabilir.benim de içim pek rahat etmemişti ikinci doktorun söyledikleriyle.şimdi diyeceksiniz ki bunun psikoloji bölümüyle ne alakası var.hemşire bir arkadaşım panik atak olabileceğimi söyledi.yani sadece buna bakarak panik atak diyebilir miyiz ki
ama ilk doktorum demişti ki kalbin bu ritimle atarsa bir zaman sonra kalp yetmezliği oluşabilir.benim de içim pek rahat etmemişti ikinci doktorun söyledikleriyle.şimdi diyeceksiniz ki bunun psikoloji bölümüyle ne alakası var.hemşire bir arkadaşım panik atak olabileceğimi söyledi.yani sadece buna bakarak panik atak diyebilir miyiz ki