Önce rüya görüp sonra hamileolduğunu öğrenen var mı?

lifeisgood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
308
7
Arkadaşlar önce rüya görüp sonra hamile olduğunu öğrenenleriniz var mı?
Ve rüyanızda ne gördünüz de hamileliğe yordunuz? İnşallah anlatabilmişimdira.s.

adetime 15 gün varken her gece rüyamda adet olduğumu görüyordum ve ağlayarak uyanıyordum ben şimdi insanların yüzüne nasıl bakıcam neden adet oldum diye bunu her gece görüyordum internetten rüya tabirlerine baktım gebeliğe işarettir diyordu ama ben pek önemsemedim en sonda rüyamda kuzu görmüştüm seviyordum ama sahibi bana vermeye yanaşmadı neden diye sorup duruyordum seninkisi yolda o sana yeter demişti zaten o rüyanın üstünden 5 gün geçtikten sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim

bende ben doğmadan önce vefat eden babanemi ilk defa rüyamda görmüştüm ve çok ağmaıştım rüyamda heralde sevşnicem demiştim bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim ve annemle konuşuyoduk oda babanemi görmüş ve ona bişeyler anlatıyomuş yani bize babanem haber verdi bebişi annem ananeme sormuş oda ölü diriyi getirir sen bebek haberi alcaksın demiş :)))

bende hep görüyodum rüyamda.benden birkaç adım ilerde uyuyo olarak görüyodum sonra yanına gidiyorum gözlerini açıp bana bi gülüyo geri kapatıyodu öyle de oldu önce hamile olduğumu öğrendim hemde ben imkansız dediğim halde sonra da erken doğduğu için bana bi sesini duyurup gitti.

canım ben rüyamda tertemiz bir gölde balıklarla beraber yüzdügümü görmüştüm sabah tabire baktıgımda bebeginiz olacak diyordu ve bu rüyadan yaklaşık 1hafta sonra hamile oldugumu ögrendim.

bende hep görüyodum rüyamda.benden birkaç adım ilerde uyuyo olarak görüyodum sonra yanına gidiyorum gözlerini açıp bana bi gülüyo geri kapatıyodu öyle de oldu önce hamile olduğumu öğrendim hemde ben imkansız dediğim halde sonra da erken doğduğu için bana bi sesini duyurup gitti.

canım nasıl yani bebişin vefat mı etti?

bend ehamile kalmak istiyodum ama olmadıydı bi kaç ay sonra ksı kardeşim beni rüyasında görmüş abla bi oglak yavrusu seni arkadan burnuyla vurarak itiyodu dedii acaba hamile olabilrmiyim deidm öle içimden bi an o kaşma kendimi rüyamda gördüm doktor vardı ve karnım burnım da hamileisn ve dogum zamnaın var dio.. şaşırdm ve o ay hamile akldım :))))

Eski işyerimde müdürümün çocuğu olmuyordu ve tüp bebek tedavisi görüyordu, en son ayrıldığımızda ilk tedavisi olumsuz sonuçlanmıştı ondan sonra da pek görüşemedik kendisiyle.
Bir gece rüyamda onu gördüm elinde bir erkek çocuk, çok mutlu kimin bu diyorum gülüyor, sizin mi diyorum evet anlamında başını sallıyor eşini falan gördüm yanında hayal meyal,
sarılıyorum ona çok mutlu oldum diyorum ismini soruyorum o da eşimin ismini söylüyor bana ve o senin diyor, benim mi diyorum evet senin diyor gülerek ama nasıl olur diyorum, senin o şaşırma bu kadar diyor..
ben bu rüyanın epeyce etkisinde kaldım ama sonra çıktı aklımdan vs. bir gün tesadüfen görüştük ve gerçekten hamile olduğunu ve bir erkek bebek beklediğini öğrendim,
ve tabii en sonunda da hamile olduğumu..:emir_bebek:

kızlar bende dün gece rüyamda 5-6 yaşlarında bi erkek çocuğu beni alnımdan öptü..daha sonrada yağmur yağdığı gördüm inş. bu ay bende hamiş olurum yaa :çok üzgünüm:

Bende rüyamda canimin bişeyler istediğini gördüm ve eşime pizza siparişi verdim.daha sonra acaba aseriyormuyum dedim.ev kalabalikti ablamda dur kimseye söyleme dedi.daha belli değil dedi.sonra evdede 2 tane hediye paketi vardi bunlar kimin diye falan soruyordum.yani hem aserdiğimi gördüm...hem hediye paketi gördüm..hemde ablam daha dur kimseye söyleme dedi..rüyam bu sekildeydi....1 hafta sonra ben ablami arayip abla hamile olabilirim2 çizgi silik cikti dedim..ve devam ettim kimseye söyleme daha belli değil.doktora gidiyorum ben haber vericem sana dedim..yani rüyamda ablam bana diyordu daha belli değil kimseye deme diye...gercekte ben ona söyledim..ama hedi paketi bebek deniyor..allah bebek isteyen herkese tez vakitte anne olmayi nasip etsin...şuan hamileyim ve hamile olanlarin dualari kabul olurmus..içimde gelel gele dualar ediyorum.yarabbim herkese annelik babalik duygusunu tez zamanda yasat...kucaklarina saglikli hayirli evlatlar ver.herkesin gönlüne göre ver...hamile olanlarada saglikli hayirli eli ayagi düzgün evlatlar nasip et..saglikla dogumlarini yapmalarini nasip eyle sen büyüksün yarabbim.banada siz dua edin artik bekliyorum...allah banada saglikli hayirli eli ayagi düzgün nurtopu gibi bir bebek nasip etsin hayirlisiyla saglikla dogumu atlatayim gecireyim..sevgimle kalin

kızlar bende dün gece rüyamda 5-6 yaşlarında bi erkek çocuğu beni alnımdan öptü..daha sonrada yağmur yağdığı gördüm inş. bu ay bende hamiş olurum yaa :çok üzgünüm:

Canim ins. hayirlisi ile hamile kalirsin. Yagmur berekettir, ins. ruyan gebe kalmana isarettir.

rüyada yumurta görmek bir yerlere cicek ekmek hep bebek habercisidir biliyormusunuz ben iki kızımdada cicek ekmistim ilk kızımda ise rüyamda bir bebgim oluyor sancı dogum anı gercek gibi ama bebgi hic görmüyorum sonra gaipten bir ses onun yanlarında ve benden daha iyi bakacaklarını söyledi aglayarak uyanmısım ve ilk kızım dogurdum nerdeyse iki üc dakkika göre bildim ve bebgim öldü onun icin rüyalara inanırım ben insallah sizde iyi rüyalar görürde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

benim bebeğim yok ama ben de rüyamı anlatayım bari..ben rüyamda 2-3 aylık bembeyaz ama biraz zayıf bi erkek bebek gördüm. benim bebeğimdi ama benim yanımda kalmıyomuş, ben bakmıyomuşum çalıştığım için. işten ayrıldığım için artık bebeğime ben bakabilirim diyorum, bezini değiştirmek için altını açıyorum ve bebişim yüzüme çişini yapıyo:) bi de arkadaşım 2-3 gün önce beni rüyasında görmüş, hamileyim diyomuşum ona. Hayırlısı artık ne diyelim. rüya yorabilen arkadaşlar varsa bekliyorum hayırlı yorumlarınızı:)

Arkadşlar ben de 2 gün önce ryamda tarlaya mısır ektiğimi gördüm. Bir de vefat etmiş bir yakınımızı. Ölü diri getirir derler bizde. Bir de toprağa birşeyler ekmek heralde çocuk demek diye hemen test yatım silik çizgi çıktı. bugün yaptım yine silik çıkınca gidip kan verdim.
Akşam 8 de çıkacak sonucum inşallah hayırlısıyla pozitiftir kızlar. Dua edin ne olur benim için. Benim dualarım hepinizle.

Tugba cım merhaba.. Umarım rüyaların istediğin gibi hayırlı haber getirir..İnşallah bu sefer olmuştur ve hamilesindir..Silik çıktıysa şansın yüksek sanırım..Kaç gün geçti adet tarihinden?

tuğbacım allah hayırlılar getirsin inş. pozitif sonuç verir.. tahlininin sonucunu bekliyoruzz..

arkadaşlar adetime 2 ya da 4 gün var tam bilemiyorum değişiyor çünkü. İnşallah dediğiniz gibi pozitiftir. Ama ben her sonuca hazırlıklıyım.

tuğba hayırlı haberlerle birlikte hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam...bende 2-3 gün önce güzel rüyalar gördüm ama test çıkarsa ona yoracağım:))) şu 13 gün geçsinde allahın izniyle

arkadaşlar adetime 2 ya da 4 gün var tam bilemiyorum değişiyor çünkü. İnşallah dediğiniz gibi pozitiftir. Ama ben her sonuca hazırlıklıyım.

Tugbacim seni bayagidir buralarda goremedik. Coktandir istiyordun, insallah hamilesindir ve hayirlisiyla bebisine kavusursun.

Sizin bu kacinci ayinizdi?

ben de adetime 15 gün kala rüyamda kardeşimin 2 yaşında kızı var onu emzirdiğmi görmüştüm cidden anneymişim gibi hissetmişim rüyamda.sonra da hamile olduğumu öğrendim.daha önce de hamile kaldığımda bir buket çiçek almıştım elime.tabi sonra düşükle kaybetmiştim.neyse rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhh isteyenlere en kısa zamanda nasipp etsin.en güzel rüya bu .dilerim herkes bu rüyayı yaşarr

X