• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce psikolog mu psikiyatri mi ?

Psikiyatr seni önce dinler sorular sorar not alır ona göre ilaç verir yada vermez ilaç verirse düşük dozda verir durumuna göre dozu azaltır yada artırır

ilaç kullanmaktan neden korkuyorsun ki ?
ben önce psikiyatri de gitmeyi düşünürdüm bir rahatsızlığın varsa netten araştır tedavi yöntemlerini ona göre karar ver ben öyle yaparım

Psikiatrist daha iyi bence ama doktorunu iyi secmelisin .. konuyu daha derinden isler bir psikiatrist.. ilac kullanmaniz gerekiyorsa kullanin ne varki bunda.. korkmayin sizin iyiliginiz icin..

ya da bakırköy ruh ve sinir hastalıklarının bahçesinde hastalarla muhabbet edin. vay be benden fenası da varmış fikri sizi 2 ay götürür. ama tellerin arkasında olanlarla değil tabi. yanınızda da 1 paket sigara alın. dal isteyen çok olacaktır.

Kisinin tasiyacagi yuk farkli farklidir
Kimisi dert ustune dert ceker kimisinde de en ufak olayda firtinalar kopar
Yasadiginiz olayin ne kadar yipratici oldugunu sanirim ayirt edebilirsiniz
Once psikologa gidilmelidir Evet ancak size tavsiyem ilac olayina girmemeniz kolay kolay
Daha onceki sayfalarda plasebo etkisi demisler
Plasebo ilac olmayan sende gibi ancak size ilac gibi verilen psikolojik olarak bunyenin ilac Kabul ettigi durum icin soylenir
Umarim atlatirsiniz

Psikiyatr seni önce dinler sorular sorar not alır ona göre ilaç verir yada vermez ilaç verirse düşük dozda verir durumuna göre dozu azaltır yada artırır

ilaç kullanmaktan neden korkuyorsun ki ?
ben önce psikiyatri de gitmeyi düşünürdüm bir rahatsızlığın varsa netten araştır tedavi yöntemlerini ona göre karar ver ben öyle yaparım

Psikiatrist daha iyi bence ama doktorunu iyi secmelisin .. konuyu daha derinden isler bir psikiatrist.. ilac kullanmaniz gerekiyorsa kullanin ne varki bunda.. korkmayin sizin iyiliginiz icin..

ya da bakırköy ruh ve sinir hastalıklarının bahçesinde hastalarla muhabbet edin. vay be benden fenası da varmış fikri sizi 2 ay götürür. ama tellerin arkasında olanlarla değil tabi. yanınızda da 1 paket sigara alın. dal isteyen çok olacaktır.

Kisinin tasiyacagi yuk farkli farklidir
Kimisi dert ustune dert ceker kimisinde de en ufak olayda firtinalar kopar
Yasadiginiz olayin ne kadar yipratici oldugunu sanirim ayirt edebilirsiniz
Once psikologa gidilmelidir Evet ancak size tavsiyem ilac olayina girmemeniz kolay kolay
Daha onceki sayfalarda plasebo etkisi demisler
Plasebo ilac olmayan sende gibi ancak size ilac gibi verilen psikolojik olarak bunyenin ilac Kabul ettigi durum icin soylenir
Umarim atlatirsiniz

İlaçların çok etkili olduğunu duydum.
Kilo artisi, ilaçla uyum sağlama falan..
O yüzden korkuyorum..
Bugün gidicem hastaneye

İlaçların çok etkili olduğunu duydum.
Kilo artisi, ilaçla uyum sağlama falan..
O yüzden korkuyorum..
Bugün gidicem hastaneye
sen hastaneye bir git ilaçları araştır yan etki varsa kullanmassın psikoloğa gidersin hem belki psikiyatri ialaca gerek duymaz çok büyük bir sorun yoktur

Psikolog zaten durumunuza bakıp sizi psikiyatriye yönlendiriyor. Yani önce psikolog.

Arkadaslar psikyatriye gittim psikoterapiye yonlendirdi. Benim ruhsal ve kisilik sorunlarim var. Yani zihnimden atamadigim dusunceler vs. Degisim yasamak istiyorum kendimle ilgili. Psikoterapinin bir etkisi olur mu sizce

Back