Canım eğer anlatıp rahatlamak istiyosan psikoloğa, ama şikayetlerin varsa örneğin kabus görmek, sinir,anksiyete,telaş,gerginlik,sebepsiz baş dönmesi ve daha bisürü şey gibi o zaman psikiyatriye gitmelisin.
Benim bildiğim önce psikiyatr a gidilir o ya ilaç tedavisi verir ya psikolog
Önce psikologa git ... Ona ilk önce bi icini dök durumun daha kötüye giderse seni psikiyatriye yönlendirir. sorun nedir bilmiyorum ama ilacsiz tedavi daha iyi olur diye düsünüyorun ...
psikiyatriye git. ilaca gerek yoksa o sana zaten söylüyor ve psikoterapiye, grup terapisine ya da psikoloğa yönlendiriyor. çok az zamanlarda plasebo etkisi yaratan zararsız ilaçlar veriyorlar.
Ailevi sıkıntılarım var.
Bugün içime atmaktan krize girdim.
Bende ilaç istemiyorum
Zaten mantıklısı psikiyatra gitmek çünkü teşhisi o koyar,konuşularak halkedilemeyecek bir durumsa ilaç yazarBen içime çok atarsam sinir krizine giriyorum.
İçime atmayip Ağlarsam sıkıntı yok.
Baş dönmesi de bunlardan dolayı oluyor.
Ben tersi bilirdim ama bugün sizin dediğimizi duydum merak edip sorayim dedim
Gecmis olsun ve insallah asarsin ... Psikologa gitmeni öneriyorum o zaman.
kendini mutlu hissetmeni sağlıyorO ne oluyor plasebo ne demek ?
Zaten mantıklısı psikiyatra gitmek çünkü teşhisi o koyar,konuşularak halkedilemeyecek bir durumsa ilaç yazar
kendini mutlu hissetmeni sağlıyor
Sağolun.
Psikiyatriden randevu alabilmişlerdir direkt ilaca başlatırlar mı ?
uyuşturucu gibi değil aslında yüksek dozda çikolata demek daha doğru :)Bi nevi uyuşturucu yani.
Aslında faydalı olabilir çünkü birden moralin bozulabiliyor
ve söylüyorum genelde çok belirgin bir durum olmazsa hemen ağır ilaçlar vermiyorlar. öyle kendinden geçmene neden olacak şeyler verilmez çat diye
O kadar derin bilgim yok ama ilk konusmadan sonra sana recete verir diye düsünüyorum...
uyuşturucu gibi değil aslında yüksek dozda çikolata demek daha doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?