• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce psikolog mu psikiyatri mi ?

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Önce hangisine gidilir ?

Canım eğer anlatıp rahatlamak istiyosan psikoloğa, ama şikayetlerin varsa örneğin kabus görmek, sinir,anksiyete,telaş,gerginlik,sebepsiz baş dönmesi ve daha bisürü şey gibi o zaman psikiyatriye gitmelisin.

Canım eğer anlatıp rahatlamak istiyosan psikoloğa, ama şikayetlerin varsa örneğin kabus görmek, sinir,anksiyete,telaş,gerginlik,sebepsiz baş dönmesi ve daha bisürü şey gibi o zaman psikiyatriye gitmelisin.

Ben içime çok atarsam sinir krizine giriyorum.
İçime atmayip Ağlarsam sıkıntı yok.
Baş dönmesi de bunlardan dolayı oluyor.

Benim bildiğim önce psikiyatr a gidilir o ya ilaç tedavisi verir ya psikolog

Ben tersi bilirdim ama bugün sizin dediğimizi duydum merak edip sorayim dedim

Önce psikologa git ... Ona ilk önce bi icini dök durumun daha kötüye giderse seni psikiyatriye yönlendirir. sorun nedir bilmiyorum ama ilacsiz tedavi daha iyi olur diye düsünüyorun ...

psikiyatriye git. ilaca gerek yoksa o sana zaten söylüyor ve psikoterapiye, grup terapisine ya da psikoloğa yönlendiriyor. çok az zamanlarda plasebo etkisi yaratan zararsız ilaçlar veriyorlar.

Önce psikologa git ... Ona ilk önce bi icini dök durumun daha kötüye giderse seni psikiyatriye yönlendirir. sorun nedir bilmiyorum ama ilacsiz tedavi daha iyi olur diye düsünüyorun ...

Ailevi sıkıntılarım var.
Bugün içime atmaktan krize girdim.
Bende ilaç istemiyorum

psikiyatriye git. ilaca gerek yoksa o sana zaten söylüyor ve psikoterapiye, grup terapisine ya da psikoloğa yönlendiriyor. çok az zamanlarda plasebo etkisi yaratan zararsız ilaçlar veriyorlar.

O ne oluyor plasebo ne demek ?

Ben içime çok atarsam sinir krizine giriyorum.
İçime atmayip Ağlarsam sıkıntı yok.
Baş dönmesi de bunlardan dolayı oluyor.

Ben tersi bilirdim ama bugün sizin dediğimizi duydum merak edip sorayim dedim
Zaten mantıklısı psikiyatra gitmek çünkü teşhisi o koyar,konuşularak halkedilemeyecek bir durumsa ilaç yazar

ve söylüyorum genelde çok belirgin bir durum olmazsa hemen ağır ilaçlar vermiyorlar. öyle kendinden geçmene neden olacak şeyler verilmez çat diye

Back