Kacinci dakkada silik cikti bekleyen testlerde silik cizgi cikiyo zaten ilk 10 dakkamiMerhaba arkadaşlar adet günüme 8 gün var daha kasıklarımda ağrı olduğu için gebelik testi yapmak istemiştim bu arada 6 aylık evliyim 2. Gün önce yaptığım test pozitif ( silikde olsa ) bugün yaptığım negatif çıktı sebebi ne olabilir ? Hamile miyim sizce ? Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı ?
İlk 6-7. Dk böyle olduKacinci dakkada silik cikti bekleyen testlerde silik cizgi cikiyo zaten ilk 10 dakkami
Kanda baktirsaydin keskeİlk 6-7. Dk böyle oldu
Bugün baktırsam çıkar mıKanda baktirsaydin keske
Çıkabilir canım. Bir de testler farklı marka sanırım, o da yanıltır. En garantisi kan vermek.Bugün baktırsam çıkar mı
Haklısınız en net kan vermekÇıkabilir canım. Bir de testler farklı marka sanırım, o da yanıltır. En garantisi kan vermek.
Daha işteyim kendi hastanemde de vermek istemedimVrdinmi kan canim merak ettim
Canım ben konuya geç dahil oldum ama seninle aynı durumdayım suanda sonuç ne oldu acabaDaha işteyim kendi hastanemde de vermek istemedim
Maalesef adet olmuştum şimdi yumurtam 20 mm ulaşmış bakalım bu ay ne olucakCanım ben konuya geç dahil oldum ama seninle aynı durumdayım suanda sonuç ne oldu acaba
İnşallah güzel haberler alırsınMaalesef adet olmuştum şimdi yumurtam 20 mm ulaşmış bakalım bu ay ne olucak
inşallah canım hepimiz için hayırlısı tez zamanda olsunİnşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?