Önce düşük sonra kimyasal gebelik yaşayanlar

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
104
103
Kızlar 3 ay önce 8 haftalık düşük yapmıştım bu ay yeniden hamile kalmıştım ama beta hcg 20 çıktı ve iki gün sonrada kanamam başladı. Kimyasal gebelik geçiriyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı sonrasında sağlıklı gebelik oluştu mu çok üzücü ve yıpranmış durumdayım tekrar bebek düşünüp düşünmeme konusunda emin bile değilim

12 haftalık bebeğimi kaybettim 2 ay kanamam durmadı 2 ay sonra kanamam durdu hamile kaldım kimyasal gebelik oldu ben artık sorun olduğunu vb düşünürken doktorum bu ayda deneyin dedi çok şükür şu an 32 +1 günlük hamileyim. Umudunuzu kaybetmeyin

Bende aynı durumdayım sadece ilk kaybım 8 haftalıkkendi ama şuan psikolojik olarak cidden yıpranmış durumdayım bilmiyorum ne yapmam konusunda kararsızım. Siz en son kimyasaldan sonra herhangi bi ilaç takviyesi aldınız mı vitamin vs

Benim ilk gebeliğimde ödem sorunlu kayıp yaşadım doktorumda genetik veya pıhtı sorunun yok dedi sizin yerinizde olsam pıhtı ve genetik test yaptırırım. İnfolicombi ve laboquick ovulasyon testi kullandım Meryem suresi okudum

Genetik test nasıl yaptırıyoruz kadın doğumdan mı istemeliyim bu testi

Birde benim bir çocuğum daha var. 3 buçuk yaşında klomen tedavisi ile olmuştu çok şükür sağlıklı gebelik geçirdim ondayken sonrasında bu yıl yeniden bebek istedik ilki düşük sonrası kimyasal oldu bu durumda da genetik sorun olabilir mi yinede

Genetik test nasıl yaptırıyoruz kadın doğumdan mı istemeliyim bu testi
Kadın doğum doktoruna gidin sizi yönlendirir üniversitenin genetik bölümü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…