Onbir saniyede uykuya nasıl dalınır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kötüü ya bı otarafa don bı bu tarafa

yaa bende uyuyamıyorum dün bi yattım yalan söylemiyorum 2 saat sonra uyumusumdur. o kadar yani.ayrıca bu yöntemide denedim hicbir ise yaramadı :bbo:

bende uyuyamıyorum ya yardımm passiflora olmadan 1saat bile uyuyamıyorum

benm bunları yapmam bile 11 sn.den uzun sürer kaldıki uykuya dalcam pehhhh

offf uyku problemi bende de var. bazen sabaha kadar uyuyamadığım bile oluyor. Yeniden ilaca başlamam gerekecek galiba

ben denemiştim kızlar oluyo gerçekten ama benim çok zor dalma gibi bir sıkıntımda yok gerçi

Cok zor yahu bu.. meditasyon yaparkende bi kere nasil olduysa yakaladim havalandigimi hissettim, korkmus olucamki bidaha adam gibi meditasyon yapamadim

ben cok sinirli oldugumda hemen uyuyorum nedense ..
agladigimda hemen uykum geliyor ..
ve butun gun cok yoruldugum icin pek uyku problemi cekmiyorum acikcasi ..

Bende morelim bozukken hemen uykuya dalıveriyorum tersi olması gerekirken ben çok uyuyorum

valla ben değil uyumamak yatağa nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum-tatlicadiarzu-

mesela ben çalışmıyorum tüm gün evdeyim hiç yorulmuyorum haliyle 1 saati geçiyor dalmam uykuya..
ama çalışırken 12 de uyurdum en geç sabah yedi dedimi ayaktaydım işe giderdim akşam yattımı direk dalardım uykuya hiç uğraşmazdım ama şimdi yorulmadığıma uyuyamıyorumda ..
yorgunsanız uyursunuz hemen

uyumak ruh halinizle çok alakalı.. ben de heyecanlıyken uyuyamam ya da mutluyken ama depresif ve üzgun bir zamanda uyumak kaçış noktası

bende deneyeyim aslında kendim buna benzer yöntemler deniyom ama beceremiyom kafa göz devamlı kalabalık oluyorrr =)

benim kocan ne11 saniyesi kafa daha havadayken yastığa yetişmeden uyuyor,bende istiyorumki az dedikodu yapalım konuşalım ama yok,nasıl beceriyor anlayabilmiş değilim bnm uykuya dalabilmem en az yarım saatCADIARZU

valla ben başımı yastığa koymadan uykuya dalıyorum desem abartmş olmam kesinlkle..ama bu maddeleri yapmaya kalksam sabaha kadar uyuyamazdım herhalde ya

ya ben hep böyle uyuyorum zaten çok yorgun olup sızmadıkça kaydirigubbakcemile3 uyku problemim yok demek ki bu yüzdenmiş hehe

Bulabildiginiz en sykycy kitabi alin ve okumaya baslayin..
Soylece rahaaaat uzanin....

10 saniye icinde dalarsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…