• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onbir saniyede uykuya nasıl dalınır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa bende uyuyamıyorum dün bi yattım yalan söylemiyorum 2 saat sonra uyumusumdur. o kadar yani.ayrıca bu yöntemide denedim hicbir ise yaramadı :bbo:

benm bunları yapmam bile 11 sn.den uzun sürer kaldıki uykuya dalcam pehhhh

offf uyku problemi bende de var. bazen sabaha kadar uyuyamadığım bile oluyor. Yeniden ilaca başlamam gerekecek galiba :(

ben denemiştim kızlar oluyo gerçekten ama benim çok zor dalma gibi bir sıkıntımda yok gerçi

işte nasıl UYUYACAĞINIZ:
Aşağıda ki 4 kolay birbirine bağlıkısımları tamamlamak için on bir sn yeterlidir:
1.Vucudunuzu gevşedin:En sevdiğiniz uyku biçimini alarak rahat bir şekilde yatın.

2.Yüzünüzü gevşedin:özellikle alnınızı gevşetmeye dikkat edin.Çenenizi de gevşek tutmayı unutmayın.Böylece dişlerinizi de gıcırdatmazsınız.

3.Daha da önemlisi,gözlerinizi rahatlatın:Gözlerinizi hafifçe yumun ve huzur içinde gözlerinizin boş boş baktığını,hiç bir his ve heyecan olmadığını düşünün.

4.En önemlisi bütün hayali resimleri silin:Kafanız tamamiyle bom boş olmalı.Hiç bir hayali resim bulundurmamalı.Uyku getirmek için kullanıldığı zaman bunların etkisini iyice artıran değişik teknikleri ayıralım

A)Siyah rengi haYaL edin:Kafanıza tam bir karanlığın dolduğunu düşünün.tamamiyle siyah.karanlık kafanıza hoş bir şekilde yayılsın.Böylece bir hayali resim belirmeye başladığında
bunun etrafını siyahlık sarsın ,siyah renk silsin ve sadece karanlık kalsın.
B)Bunu canlandıramayanlar,Kafanız da enlemesine büyük düz siyah bir duvar hayal edebilirsinizBu duvarın ortasında küçük bir nokta gibi parlak bir ışık vardır.bu parlak nokta gibi ışığa tüm dikkatinizi veririsiniz. Ve hemen uykuya dalarsınız.

Cok zor yahu bu.. meditasyon yaparkende bi kere nasil olduysa yakaladim havalandigimi hissettim, korkmus olucamki bidaha adam gibi meditasyon yapamadim :D

ben cok sinirli oldugumda hemen uyuyorum nedense ..
agladigimda hemen uykum geliyor ..
ve butun gun cok yoruldugum icin pek uyku problemi cekmiyorum acikcasi ..

Bende morelim bozukken hemen uykuya dalıveriyorum tersi olması gerekirken ben çok uyuyorum

valla ben değil uyumamak yatağa nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum-tatlicadiarzu-

mesela ben çalışmıyorum tüm gün evdeyim hiç yorulmuyorum haliyle 1 saati geçiyor dalmam uykuya..
ama çalışırken 12 de uyurdum en geç sabah yedi dedimi ayaktaydım işe giderdim akşam yattımı direk dalardım uykuya hiç uğraşmazdım ama şimdi yorulmadığıma uyuyamıyorumda ..
yorgunsanız uyursunuz hemen

uyumak ruh halinizle çok alakalı.. ben de heyecanlıyken uyuyamam ya da mutluyken ama depresif ve üzgun bir zamanda uyumak kaçış noktası

bende deneyeyim aslında kendim buna benzer yöntemler deniyom ama beceremiyom kafa göz devamlı kalabalık oluyorrr =)

benim kocan ne11 saniyesi kafa daha havadayken yastığa yetişmeden uyuyor,bende istiyorumki az dedikodu yapalım konuşalım ama yok,nasıl beceriyor anlayabilmiş değilim bnm uykuya dalabilmem en az yarım saatCADIARZU

valla ben başımı yastığa koymadan uykuya dalıyorum desem abartmş olmam kesinlkle..ama bu maddeleri yapmaya kalksam sabaha kadar uyuyamazdım herhalde ya

ya ben hep böyle uyuyorum zaten çok yorgun olup sızmadıkça kaydirigubbakcemile3 uyku problemim yok demek ki bu yüzdenmiş hehe

Bulabildiginiz en sykycy kitabi alin ve okumaya baslayin..
Soylece rahaaaat uzanin....

10 saniye icinde dalarsiniz...

Back