onbeş haftalık hamileymişim

abuaslxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
159
0
37
onbeş haftalık hamileyim ve ilk bebeğim çok mutluyum sizlerle bunu paylaşmak isterim :sm_cool:

aramıza hoşgeldin canım sende nisan annesi olacaksın sanırım hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

gözün aydın canım...allah hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin...biz isteyenlerede dua etmeyi unutmayın ok...

dualarım butun bebıs ısteyenlere allah hepınıze en kısa zamanda anne olmayı nasıp etsın ınsallah bızlerıde hayırla kurtarsın tesekkurler

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallahh

dualarım butun hamıle olmayı ısteyenlere allah en kısa zaman da hepınıze anne olmayı nasıp eder ınsallah bızlerıde hayırla kurtarsın saolun kısslarr

cn yeni mi öğrendin kiiiiii......biraz geç değil mi öğrenmek için tebriklerrrrrr

yok bılıyordum ama kac haftalık oldugunu bılmıyordum gec ovulasyondan dolayı tarıh tutmuyordu yerimseniben

Allah 1 nefeste kurtarsınmı derler :) Hayırlı olsun..Analı babalı büyüsün inş..

Allah olmayanlara,isteyenlerede versin.amin :)

hayırlı uğurlu bir bebiş olur inşş dikkat et kendine sen artık iki canlısın:)

cok tesekkur ederım amin insallah saglıkla alırım kucagıma allah ısteyen herkese kısmet etsın

canım gozun aydın allah saglıkla kavusmanızı nasıp etsın allah onun dogdugu gunelrıde gostersın sıze öptüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…