Ona Sarıldığım Anı Hatırlayamıyorum..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Belki sizinkilerin yanında dert bile değil ama..
8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında ise ben sarılmamızı, onu anla ilgili hiç birşeyi hatırlamaz oldum. Kısa ömrümdeki o mükemmel anı hatırlayamamak acı veriyor. Elimden hiç mi bir şey gelmez? Gerçek aşk bu mu oluyor yani?

Yapabileceğim bir dua vs. var mıdır?

8 yıldır birine sevdalıyım. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, dünya iyisi bir erkek. Ama ilişkimizi imkansız kılan nedenler var. 3 sene önce onunla buluşabilme şansına eriştim. Buluşma sonunda beni evime bıraktı ve kapı önünde sarıldık. Sonrasında ise ben sarılmamızı, onu anla ilgili hiç birşeyi hatırlamaz oldum. Kısa ömrümdeki o mükemmel anı hatırlayamamak acı veriyor. Elimden hiç mi bir şey gelmez? Gerçek aşk bu mu oluyor yani?

Evli bir zampara var karşımızda..

o sarılma üzerinden 5 sene geçmiş kendisi ile şimdiki ilişkiniz nedir?
5 senedir hala mı takıntı? hala mı kavuşamama?

3 seneden sonra bidaha gormedin mi?

Yani bu sevda falan degil ya. Bence cevrende kimse yok kafayi bu cocuga takmissin.

o sarılma üzerinden 5 sene geçmiş kendisi ile şimdiki ilişkiniz nedir?
5 senedir hala mı takıntı? hala mı kavuşamama?

O şu an başka bir ülkede eğitimine devam ediyor. Çevremde karşı cins tabii ki var. İş ortamımda, okul ortamımda. Ama onun gibi olanını göremedim, bulamadım.

8 sene nasıl dayandın Allah aşkına ben eşimle sevgiliyken 1 dk bile ayrı kalamadım senin durumun bence aşktan çok takıntı haline gelmiş

O şu an başka bir ülkede eğitimine devam ediyor. Çevremde karşı cins tabii ki var. İş ortamımda, okul ortamımda. Ama onun gibi olanını göremedim, bulamadım.

Ee başka bir ülkede değilken neden beraber olmadınız?
Normal şartlarda birbirine ilgi duyan iki insan birlikte olur.
Bunun iki istisnası vardır ya bir taraf evlidir ya da ilgi tek taraflıdır.

İmkansız kılan nedenler derseniz insanın aklına direk bu gelir..

Engeller nedir?
Çoğumuz evli olduğunu düşüneceğiz, açıklık getirin o halde.
8 yıldır ona olan aşkınızdan haberdar mı?

Dün sabah ne yendiğimi hatırlamıyorum,bilmem kaç sene önceki sarılmayı hatırlayabilen valla bravo.
Bu arada mükemmel erkek yoktur.Arazları vardır da sizin gözünüze inen perde onları görmenize engel oluyor.

İlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.

Tabii ki onunda kusurları vardır ama hoş görülebilir kusurlardır bunlar. Çok olgun, efendi, hoşgörülü, kültürlü, centilmen biri.

Bence gözünüzde sadece o olduğu için göremiyorsunuz size tavsiyem yeni insanlar tanıyın eğer karşı taraftan 1 ışık olsaydı yine ümit edersin derdim ama 8 yılda sadece 1 adım atılmış o da sarılmak hayatını bence heba etme böyle belki karşına bu kişiden daha mükemmel bir insan çıkacak izin ver sadece

İlk önce annem yanlış bir anlaşılma sonucu aramıza girdi. Tam herşeyi toparladık derken arkadaşım sandığım biri yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi gösterdi ve yollar ayrıldı.

Tabii ki onunda kusurları vardır ama hoş görülebilir kusurlardır bunlar. Çok olgun, efendi, hoşgörülü, kültürlü, centilmen biri.

Baştan bunu söyleseydiniz keşke..

Annenizin ve arkadaşınızın lafıyla giden adam olgun, efendi, kültürlü ve de centilmen değildir.
Muhtemelen o gününü gün eder, ilişkiler yaşarken siz kendinizi görünmez bir kafese sokmuşsunuz.

X